Ontdek hoe onze coaching jou kan helpen slimmer te werken en meer tijd vrij te maken voor de belangrijke dingen in het leven, zoals vakanties en spontane koffiedates.

Lees het verhaal van onze cliënt en ontdek hoe we haar hebben geholpen om haar to-do lijst in te korten en haar ‘on top of the hill vibe’ terug te krijgen.

“Nu kan ik alles op mijn to-do list afstrepen, waardoor ik tijd overhoud voor:”

– Veel tripjes;

– Spontane koffiedates;

– Ook heb ik mijn money op orde zodat ik lang verlof kan nemen wanneer ik ooit moeder word”.

Dit zei mijn cliënt na het volgen van één van mijn coaching trajecten. Toch sloop haar ‘oude routine’ er na het programma langzaam weer in. Ze begon weer te veel te werken en de werkdag zo vol te plannen dat ze geen ruimte overhield voor koffiedates.  

“Balen dat ik deed”, zei ze. “Ik had het toch voor elkaar?”

“Toen checkte ik bij Soraya in. Met haar pakte ik mijn roadmap er weer bij en liepen we alles door. Samen maakten wij een flowy plan waarbij ik me wel goed voelde en nu heb ik weer die “on top of the hill vibe” en houd ik genoeg tijd over voor de écht belangrijke dingen in het leven. Door niet harder te werken, maar slimmer te werken. Work smarter, but not harder.

Wil jij lifelong skills aanleren zodat je niet in oude routines terugvalt?

Meld je dan aan voor het 3 maanden programma: Ontdek je roadmap voor een vrij en succesvol leven vol vakantievibes. 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: