In 5 stappen naar grip op je tijd & genieten van je vrije avond

Ga in 1 uur van overweldigd door je agenda & takenlijst en elke avond doorknallen ➡️ naar relaxt taken aftikken en een avondje voor jezelf.

Download het gratis eBook

Met het downloaden van het ebook krijg je niet alleen meer grip op je tijd en rust om onbezorgd te genieten, maar krijg je ook nog eens waardevolle tips en toffe aanbiedingen van mij per e-mail. Jouw gegevens zijn veilig ons bij ons, zie onze privacyverklaring.

Teveel te doen en te weinig tijd

Het leven van een ondernemer. Uhm nee hoor. Hoeft helemaal niet zo te zijn en het hoeft ook helemaal niet ingewikkeld. Het idee van te weinig tijd hebben voor veel onnodige stress. Het vreet kostbare headspace. Het is een van de grootste roadblocks in een vrij en succesvol leven vol vakantievibes.

Die roadblocks hef ik graag met je op. Want deze stress hoeft er niet te zijn. Als die er wel is heeft dat negatieve effecten op je relaties, gezondheid, vrije tijd en je bedrijf. En dat is toch zonde?

Download het ebook

✅ Krijg grip op je tijd.
✅ Creëer met mijn succesvolle methode meer overzicht.
✅ Krijg meer gedaan in minder tijd.

✅ Geniet van je avond met een leeg hoofd en zonder je werklaptop. 

Download het gratis eBook

Met het downloaden van het ebook krijg je niet alleen meer grip op je tijd en rust om onbezorgd te genieten, maar krijg je ook nog eens waardevolle tips en toffe aanbiedingen van mij per e-mail. Jouw gegevens zijn veilig ons bij ons, zie onze privacyverklaring. Door het aanvragen van deze download ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Anti-stress-garantie

Het is tijd om jouw welverdiende avonden terug te winnen en te genieten van het leven met weinig werkstress en overbelasting. Investeer 1 uur in jezelf en kies voor een relaxtere werkdag met een avondje voor jezelf.

Download jouw exemplaar en begin ga verder met het bouwen van een vrij en succesvol leven.

Testimonials

Door meer structuur, meer vrijheid.<br />
Toptaken aanpak leidt tot meer tijd.

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de ene werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken. Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Soraya heeft waardevolle tips gedeeld, waardoor je kan experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie. En hoe je de werk-privé balans in evenwicht houdt. Soraya is een ontzettend inspirerende vrouw en heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had.

Tessa van Breeden

Customer success manager en schrijver

Anti-stress-garantie

Voel jij juist meer stress opkomen na het doen van de oefeningen?
Maak dan gebruik van de anti-stress-garantie. Schakel mij gratis in en krijg advies op maat.

Even voorstellen

Hey you, leuk dat je hier bent! Ik ben Soraya.

Ook wel miss productiviteit. Ik was altijd maar op zoek naar nieuwe manieren om productiever te zijn, meer te bereiken, meer te doen. Totdat ik de code had gekraakt. 

Hoe dat zich uit? In 3 jaar tijd maakte ik 3 promoties, waarvan als laatste afdelingshoofd digitale communicatie was. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren 7-10 keer per jaar naar Griekenland geweest (m.u.v. de lockdowns) en ik woon al 4 jaar in mijn droomhuis. Ook heb ik een succesvolle onderneming. EN ik heb echt tijd voor de belangrijke dingen in het leven zoals quality time met vrienden, familie en ruimte voor dates.

Dat met weinig stress, met veel vrijheid, 100% op eigen kracht. En dat bijna elke werkdag.
Met de methode uit het eBook kan jij dit ook. Ja echt, het vergt even een uurtje. 

Weg met tijdstress en hallo heerlijk avondje! 

Waar wacht je nog op? Verspil geen tijd, maar win juist tijd.

Ga in 5 stappen naar grip op je tijd & genieten van je avond

  1. Tijd inventariseren 
  2. Tijd slim indelen 
  3. Tijd besparen 
  4. Rust in je hoofd 
  5. Ontspannen & genieten 

Na het ebook heb je meer grip op je tijd & rust in je hoofd. Zo ga je lekker door je werkdag heen en kan je onbezorgd genieten van je vrije tijd. #tijdwinst #genieten

Download gratis het eBook en regel vandaag nog extra tijd en vrijheid in je werkweek!

Download het gratis eBook

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, zie onze privacyverklaring. We gebruiken je emailadres om je op de hoogte te houden van onze diensten. Door het aanvragen van deze download ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Download nu gratis.<br />
Slimmer werken en genieten van je vrije avonden.