Ontdek je roadmap workshop

30 mei 2024 | 10.00-12.00 uur

Maak met mij een concreet plan – jouw unieke roadmap –  voor jouw vrije en succesvolle leven vol vakantievibes.

Je droomt, plant, visualiseert, journalt heel wat af over hoe jij met je inner circle geniet van het leven. Dat je naar de mooiste plekken op de aarde afreist, dat je gezellig aan de meest fantastische cocktails zit in de weekenden en dat je bedrijf blijft groeien. Je podia pakt. Dat je fit en gezond bent en je ruimte en tijd hebt om lekker te shoppen. 

Maximaal genieten van het leven.

Maar je dat je weken gevuld zijn met het achter je agenda/taken/opdrachtgevers/klanten rennen. 

Dat je elke keer opnieuw voorneemt om meer tijd voor jezelf te nemen. Dat je daadwerkelijk dat maskertje opzet of die massage boekt. Elke avond als je ligt te piekeren in bed: “Morgen doe ik het anders. Dan ga ik eindelijk leven zoals ik wil leven.” 

En dat gaat er weer een dag voorbij…. Zelfs de weken vliegen zo voorbij. Want je bent zo druk. 

 

In bed: “Morgen mag ik weer!”

Hoe zou het zijn als je elke avond relaxt in bed en ligt en denkt: “Morgen mag ik weer! Oh wat is dit leven fantastisch! Dat je niet kunt wachten om uit je bed te springen en te genieten van jouw vrije en succesvolle leven! 

Dat jij zo helder hebt waar je naar toe werkt en waarvoor en voor wie je het doet. Met natuurlijk jij op nummer 1. Because you cannot pour from an empty cup. 

Dit is mogelijk als je jouw unieke roadmap helder hebt. De methode om jouw leven vrij en succesvol in te richten zoals jij dat wilt en natuurlijk met veel vakantievibes.

Jouw leven, jouw roadmap

Een roadmap geeft jou richting voor jouw leefstijl. Zodat jij dagelijkse keuzes kan maken waardoor jij jouw ideale leven blijft leiden. 

Je werkt graag, maar je wilt je ook graag relaxed voelen. Maar je weet nog niet hoe die roadmap er voor jou uit ziet. Dat is een ontdekkingsreis op zich. Voor iedereen is dat zo anders. Ieder persoon heeft zijn eigen leven, eigen gewoontes, voorkeuren, noem maar op. Die roadmap is voor niemand hetzelfde.

Wat kun je als de roadmap ontdekt hebt?

Grip op je dromen. Je gaat van dromen over je droomleven naar het leven van jouw ideale leven. Door het volgen van jouw roadmap weet jij wat je dagelijks moet doen om beslissingen te nemen die wel bijdragen aan je vrije en succesvolle leven. Want dat leven is binnen handbereik. Letterlijk, want je hebt straks de route in je hand.

Niet tekort doen

Ik leef al 7 jaar volgens het motto living your best & relaxed life en heb promoties achter elkaar gemaakt, draai een goede omzet/winst, heb tevreden klanten en ik heb 10x per jaar vakantie. Tijdens vakanties sta ik uit en dat zonder schuldgevoel. Zonder mijzelf, mijn klanten en mijn vrienden en familie tekort te doen.

Map the road to your new life.

Kom naar de workshop op 22 februari 10.00 – 12.00 uur en regel met mij:

Concreet helder pad i.p.v. globale droom.

Tools om jouw vrije leven te leven.

Een plan waardoor je beslissingen maakt die wel bijdragen aan jouw droomleven.

Word weer de kapitein op jouw schip in plaats van de matroos

Ontdek je roadmap met Soraya en leef op jouw voorwaarden.

Waarom jij Soraya?

Waarom ik niet? 10 jaar succesvolle carrière + 3 jaar vrij en succesvol ondernemerschap. 10x per jaar vakantie, vast salaris van €2.700 ook al ben ik fulltime ondernemer. En dat allemaal zonder ziek te worden of (vrienschaps)relaties te laten barsten. 

Wekelijks creëer ik roadmaps bij de overheid. Je kunt je vast wel iets voorstellen bij hoe complex en traag dat is. Dus roadmaps voor jouw leven en jouw bedrijf. Die doorzie ik meteen. 

Ik help je met creëren van overzicht en een stappenplan. Ook haal ik de onnodige fluff en b*llshit uit het verhaal wat je aan jezelf vertelt. Daardoor kun je echt vrij en succesvol leven. 

Eline Maree

Soraya heeft veel praktische kennis die je helpen om je leven nog beter in te richten op jouw voorwaarden. We willen als ondernemer allemaal vrijheid, maar hoe regel je dat praktisch aan de achterkant? Dat je ook echt vrijheid hebt als je vrij bent?

Daar komt Soraya om de hoek kijken met haar kennis, ideeën en potjes. Ik heb veel geleerd van haar workshop en zou het iedereen aanraden die klaar is om die vrijheid ook echt te pakken in zijn of haar leven.

Merel Lamboo

Soraya heeft me op verschillende manieren de ogen geopend. Door onze gesprekken en haar content ben ik anders gaan kijken mijn werk-vrije tijd balans en hoe ik met name dat belangrijker kan maken – dat was hard nodig. Ook heb ik van Soraya geleerd om geld te verdelen in potjes voor specifieke doelen, wat sparen een stuk leuker en makkelijker maakt.

Soraya is daarnaast een grote inspiratie op multipassionate gebied, zeker ook hier weer met het oog op vrije tijd, herstel en het belangrijk maken van tijd met familie en vrienden. Heerlijk mens om in je netwerk te hebben en mee te sparren over wat je echt belangrijk maakt in je leven.

Randy van Ekeren

Soraya slaat gelijk de spijker op zijn kop waardoor je inziet dat hoe je nu werkt, niet werkt. Daarnaast is Soraya ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken en te communiceren. Relaxed, lekker positief en een op en top ervaringsdeskundige in wat ze biedt.

Everdien van der Leek

Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals.

Tessa van Breden

Mijn take away: experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door onder andere zes keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben.

Deelnemers juni 2022 deelden hun ervaring.

Deelnemers ervaren na het ontdekken van hun door de roadmap de volgende effecten:

Clarity

Geld besparen

Tijd besparen

Ruimte om meer geld te verdienen

Stressarm zijn

Meer vrijheid

Meer gezelligheid met vrienden

Aanmelden

Investering: van €197,- voor €47,- tot en met 24 mei 2024 met de kortingscode: kortingworkshop150. 

Vanaf 25 mei is de prijs weer €197,-.

Aanmelden kan tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Over Soraya

Ook wel miss spaarpotjes, miss vakantie en miss carrièretijger genoemd. Deze miss realiseerde zich dat vaak vakantie nemen niet automatisch betekent dat je relaxed bent of vrij bent van werk. 

Ik nam 6x vakantie in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes én ik steevast verkouden in de vakanties. En moeten is niet relaxed. 

Ik moest heel veel van mijzelf. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress.

Al wandelend in Griekenland zei mijn Griekse date: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestrest.

Hoe komt het toch dat ik op vakantie ben en toch niet relaxed ben? 

Het kostte mij 2 jaar om daar achter te komen en een lifestyle te creëren waarin ik ook echt kan ontspannen naast het succes. Dat lukte doordat ik mijn roadmap helder heb! Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 7 jaar leef ik het goede leven. Op mijn voorwaarden, zonder altijd ‘aan’ te staan én met tevreden klanten. 

Door mijn roadmap voel ik mij sinds 2016 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxed ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Testimonials

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de een werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken. Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Super fijne vibes en veel goede informatie! Ik ben helemaal fan van de korte contactmomentjes. Kort maar krachtig, ik heb altijd het gevoel alsof ik mega sprongen kan gaan maken daarna! ? Work hard – chill harder ?

Senna Eijkemans

Eigenaar , Bloemetje komt zo

Ik raad iedereen aan om in te checken bij Soraya. Deze dame weet vanuit eigen ervaring precies wat ervoor nodig is om focus, productiviteit en ontspanning perfect te combineren. Dat doet zij door allerlei slimme tricks op het gebied van planning en mindset. Zo ben ik door haar tips en fijne adviezen nóg meer in balans tussen werk in privé. Soraya geeft heel veel waarde en weet door  haar enthousiasme écht te motiveren.

Amanda de Bruin-Wiegman

Eigenaar, Mind and Beauty

F.A.Q. ik wil dit weten!

Heel begrijpelijk dat je meer wilt weten of vragen hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje! 

Komt er een replay?

Ja. Maar ga je ook echt de workshop terugkijken? Als je er live bij bent kun je meteen je vragen stellen en advies krijgen over jouw situatie. Live bij zijn = je plan echt goed neerzetten.

Wat is er verandert na de workshop?

Je weet precies wat je wilt en hoe je er komt. Op basis daarvan kun je dagelijks grote en kleine beslissingen maken i.p.v. dromen over een globale droom die op de achtergrond blijft. 

Na deze workshop ben je weer de kapitein op het schip in plaats van de dekschrobber in andermans leven.

Wat is de (tijd)investering?

1,5 uur en 0,5 uur aan sparren over je eigen roadmap. 

Kijken we samen naar mijn planning?

Planning is een belangrijk onderdeel voor jouw nieuwe lifestyle en je roadmap. Door jouw roadmap (gebruiksaanwijzing) te ontdekken kun jij juist én én doen. Trainingen volgen, tijd hebben voor geliefden én je bedrijf draaiende houden.

Deze vaardigheden versterk je in het programma. Dat staat los van deze workshop. Met de workshop leg je de basis voor wat je wilt veranderen. 

Kan ik je toch even spreken over [...]?

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Plan je gratis discoverycall in. 

 

 

 

Waar wacht je nog op? Leef nog vrijer en succesvoller door te leven op jouw voorwaarden. 

Dus ga met mij aan de slag en
roadmap your life!