Ontdek jouw roadmap naar een vrijer en succesvoller leven

3 maands programma

Ontdek jouw roadmap en leef het leven dat jij wilt leiden zonder concessies te doen aan jouw bedrijf, ambities en inner circle.

Ga van…

Stress en rennen geblazen omdat je code niet kent.

naar:

Voel je stressvrij doordat je je code hebt gekraakt.

Denk jij op vakantie nog steeds aan je werk? Dat leek eerst zo tof, want hallo ideeën overal. Maar je hoofd staat daardoor ook nooit echt uit. Je geniet minder in het moment en bij terugkomst ben je niet opgeladen. Hoe zou het zijn als jij én opgeladen terugkomt én tijd + ruimte hebt om nieuwe ideeën uit te werken? 

Of wil je er zo graag zijn voor je inner circle (kids/partner/vrienden/familie), maar ben je er eigenlijk niet écht? Omdat je in je hoofd constant bezig bent met werk? En je inner circle zich daardoor niet gezien voelt? Hoe zou het dan zijn dat je bedrijf blijft doorlopen én je bewust tijd/headspace voor je inner circle hebt? Fantastisch kan ik je vertellen. Je barst dan van de energie.  

Jouw leven, jouw roadmap

Je werkt graag, maar je wilt je ook graag relaxed voelen. Maar je weet nog niet hoe die roadmap er voor jou uit ziet. Dat is een ontdekkingsreis op zich. Voor iedereen is dat zo anders. Ieder persoon heeft zijn eigen leven, eigen gewoontes, voorkeuren, werk noem maar op. Die roadmap is voor niemand hetzelfde.

Wat kun je als de roadmap ontdekt hebt? 

Je doelen behalen en relaxed voelen. Als je stressmomenten hebt weet je hoe jij daarmee moet omgaan. Of juist een pauze nemen of even doorzetten. Door het volgen van jouw roadmap weet jij wat je moet doen om je in de juiste modus te zetten: werk of ontspanning. 

Wanneer jij jouw roadmap hebt ontdekt hebt voel je je energieker, rijker, vrijer, succesvoller én heb je meer rust. Meer headspace om te genieten van wat alles wat je onderneemt. Je toert door het leven heen. 

Niet tekort doen

Ik leef al 7 jaar volgens het motto living your best & relaxed life en heb promoties achter elkaar gemaakt, draai een goede omzet/winst, heb tevreden klanten en ik heb 10x per jaar vakantie. Tijdens vakanties sta ik uit en dat zonder schuldgevoel. Zonder mijzelf, mijn klanten en mijn vrienden en familie tekort te doen.

HOE?

Doordat ik mijn roadmap heb ontdekt. En dat kan jij ook voor jouw leven! Dus waar wacht je nog op!

Ontdek in 6 stappen jouw roadmap voor jouw ideale leven 

Doe mee met het programma met zes 1-op-1-calls, drie groepscalls en 6 modules. Spar 3 maanden onbeperkt* met mij via persoonlijke berichtjes.

Ik wil niet dat dit programma een van de dingen wordt op je al veel te lange to-do-lijst. Een van die taken die je maar vooruitschuift. Daarom begeleid ik je persoonlijk met calls en berichten om zo snel mogelijk met jou tijd te winnen en stappen te zetten.

*tussen maandag- vrijdag altijd antwoord.

Live your Full Potential. Map the road to your new life.

Dit programma is voor jou als jij:

Ziek bent tijdens je vakanties.

Door vermoeidheid geen zin hebt in/tijd hebt voor seks of je partner.

Geen tijd hebt om meer uit je bedrijf je halen.

Zoveel klanten hebt dat je agenda overstroomt is.

Gezeik krijgt omdat je geen tijd hebt voor vrienden.

Gezond en stressvrij op vakantie wilt, zonder aan werk te denken.

Fit en energiek wilt zijn voor sexy/quality time met je partner.

Ruimte wilt om je bedrijf te laten groeien.

Zowel tijd voor je klanten als tijd voor passieprojecten wilt.

Complimenten wilt van je inner circle over je werk-privé-balans én je daadwerkelijk headspace en tijd voor hen hebt.

Ontdek je roadmap met Soraya/ Visual door Frances Blomberg.

Leer jezelf beter kennen en maak door de juiste gewoontes van je dromen de werkelijkheid

Ontdek je roadmap met Soraya en leef op jouw voorwaarden.

Ontdek je roadmap

Het programma heeft zes 1-op-1-calls, drie groepscalls en 6 modules. Tijdens die 3 maanden kun je onbeperkt vragen stellen. Mijn tijd heb je. 

Ga in 6 stappen door meer structuur naar een leven met meer vrijheid, succes én vakantievibes.

Er zijn 10 plekken. Het programma loopt van 3 april – 3 juli 2023. Je krijgt 4 maanden toegang tot de academy. 

Check de 6 modules en jouw bonussen:

Inchecken is reflecteren, stand van zaken opnemen en weer doorpakken.

Inchecken

Wat is de status quo en waar wil je naar toe? Leer hoe inchecken ervoor kan zorgen dat je grip op je leven hebt.

Geld leren managen zodat je geen stress hebt.

Money

Krijg grip op je inkomsten en uitgaven.
Wat is er nodig om jouw leefstijl te financieren?

Vacation Management.

Vacation

Hoe richt je jouw vakantie en vrije tijd in? Denk je nog vaak werk in je vrije tijd? Leer hoe je bewust en onbezorgd kunt genieten van je vrije tijd zonder je ambities te kort te doen.

Healt Management.

Work

Hoe ziet je ideale werkdag eruit? En hoe richt je dat in? Wat doe je als het leven voorbij komt. Creëer nieuwe gewoontes voor productiviteit en energie.

Inner Circle.

Inner Cirle

Ontdek wie er wel en niet bij je leefstijl past en hoe je jezelf opstelt naar je inner circle zodat je support hebt voor alles wat je onderneemt.

Uitchecken.

Uitchecken

Yes, je hebt jouw roadmap ontdekt voor een vrijer en succesvol leven en alles waarvan je droomt. Leer in deze module hoe je de goede gewoontes die je hebt opgebouwd vasthoudt.

JOUW BONUSSEN

Verdienmodellen, welke ondersteunen jouw werk-privé-balans?

#1 VERDIENMODELLEN

Welke verdienmodellen zorgen ervoor dat jij vrij en succesvol kan leven? En welke zorgen er voor meer vakantie?

Instagramstories, zorg dat je ze bijhoudt zonder stress.

#2 INSTA STORIES

Social media is het eerste wat verslonst als je een training gaat volgen. Met 20 storylines hoef je je geen zorgen te maken over een daling in het algoritme en verhoog je het engagement met je volgers. Je blijft met weinig inspanning actief.

De perfecte werkplek overal en altijd.

#3 OFFICE MANAGEMENT

 LET’S ORGANIZE

(Home) office management. Creëer een plek of plekken waar jij optimaal in de workvibes komt en waardoor jij ook makkelijk kunt ontkoppelen van werk. Werk je in het buitenland? Ook dan regel je de beste werkplek met  deze bonus.

Deelnemers juni 2022 deelden hun ervaring.

Deelnemers ervaren door de roadmap methode de volgende bijwerkingen:

Geld besparen

Tijd besparen

Meer geld verdienen

Stressarm zijn

Meer vrijheid

Meer gezelligheid met vrienden

Minder gejaagd voelen en meer gedaan krijgen

Dit 3 maandenprogramma is inclusief online academy en…

6 calls

Om de 2 weken een call zodat de vaart erin blijft en je echt resultaten boekt. Samen kijken wij 1-op-1 naar jouw vraagstukken tijdens de calls die je zelf inplant. 

3 Live Q&A's

De roadmap is voor elke deelnemer uniek. Maar we maken allemaal hetzelfde proces door. Stel je vragen aan mij, leer van elkaar en inspireer anderen met jouw ontdekkingsreis.

Onbeperkt vragen stellen

Al je tussentijdse vragen kun je stellen per mail of persoonlijke berichtjes.

Early Bird!

Investering: €1.599,- excl. btw.
Betalen in termijnen mogelijk.
Betaal je 1 in keer dan krijg je een goodiepakket ter waarde van €50,-.

Aanmelden kan tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Regulier ticket

Investering: €1.999,- excl. btw.
Betalen in termijnen mogelijk.
Betaal je 1 in keer dan krijg je een goodiepakket ter waarde van €50,-.

Aanmelden kan tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Merel Lamboo

Soraya heeft me op verschillende manieren de ogen geopend. Door onze gesprekken en haar content ben ik anders gaan kijken mijn werk-vrije tijd balans en hoe ik met name dat belangrijker kan maken – dat was hard nodig. Ook heb ik van Soraya geleerd om geld te verdelen in potjes voor specifieke doelen, wat sparen een stuk leuker en makkelijker maakt.

Soraya is daarnaast een grote inspiratie op multipassionate gebied, zeker ook hier weer met het oog op vrije tijd, herstel en het belangrijk maken van tijd met familie en vrienden. Heerlijk mens om in je netwerk te hebben en mee te sparren over wat je echt belangrijk maakt in je leven.

Randy van Ekeren

Soraya slaat gelijk de spijker op zijn kop waardoor je inziet dat hoe je nu werkt, niet werkt. Daarnaast is Soraya ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken en te communiceren. Relaxed, lekker positief en een op en top ervaringsdeskundige in wat ze biedt.

Everdien van der Leek

Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals.

Sabine Sabelis

Mijn take away van Soraya: bewust bezig zijn met wat je moet doen, wanneer je dat doet en kiezen voor momenten wanneer je wilt werken en vrij wilt zijn.

Tessa van Breden

Mijn take away: experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door onder andere zes keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben.

Over Soraya

Ook wel miss spaarpotjes, miss vakantie en miss carrièretijger genoemd. Deze miss realiseerde zich dat vaak vakantie nemen niet automatisch betekent dat je relaxed bent of vrij bent van werk. 

Ik nam 6x vakantie in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes én ik steevast verkouden in de vakanties. En moeten is niet relaxed. 

Ik moest heel veel van mijzelf. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress.

Al wandelend in Griekenland zei mijn Griekse date: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestrest.

Hoe komt het toch dat ik op vakantie ben en toch niet relaxed ben? 

Het kostte mij 2 jaar om daar achter te komen en een lifestyle te creëren waarin ik ook echt kan ontspannen naast het succes. Dat lukte doordat ik mijn roadmap helder heb! Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 7 jaar leef ik het goede leven. Op mijn voorwaarden, zonder altijd ‘aan’ te staan én met tevreden klanten. 

Door mijn roadmap voel ik mij sinds 2016 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxed ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Testimonials

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de een werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken. Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Super fijne vibes en veel goede informatie! Ik ben helemaal fan van de korte contactmomentjes. Kort maar krachtig, ik heb altijd het gevoel alsof ik mega sprongen kan gaan maken daarna! 🤩 Work hard – chill harder 🥰

Senna Eijkemans

Eigenaar , Bloemetje komt zo

Ik raad iedereen aan om in te checken bij Soraya. Deze dame weet vanuit eigen ervaring precies wat ervoor nodig is om focus, productiviteit en ontspanning perfect te combineren. Dat doet zij door allerlei slimme tricks op het gebied van planning en mindset. Zo ben ik door haar tips en fijne adviezen nóg meer in balans tussen werk in privé. Soraya geeft heel veel waarde en weet door  haar enthousiasme écht te motiveren.

Amanda de Bruin-Wiegman

Eigenaar, Mind and Beauty

F.A.Q. ik wil dit weten!

Heel begrijpelijk dat je meer wilt weten of vragen hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje! 

Kan ik later beginnen?

Het programma loopt van 3 april – 3 juli 2023.

Als je nu al weet dat je voor langere tijd op vakantie bent of andere omstandigheden hebt waardoor je het programma kan niet volgen, dan kun je alsnog starten met het programma. Let’s discuss. Stuur me een berichtje via social media of soraya@workvacationvibes.com en we kijken wat past.

Kijken we samen naar mijn planning?

Planning is een belangrijk onderdeel voor jouw nieuwe lifestyle en je roadmap. Door jouw roadmap (gebruiksaanwijzing) te ontdekken kun jij juist én én doen. Trainingen volgen, tijd hebben voor geliefden én je bedrijf draaiende houden. Dus Ja, zeker we gaan door meer structuur naar meer vrijheid. 

Ik wil wel, maar ik ben te druk

Dan is juist nu het moment in actie komen. Met dit programma pak je je  timemanagement aan. Je bent ongeveer 2-4 uur per week bezig met het programma verdeelt over de 4 maanden dat je toegang hebt.

Aan het begin definieer je jouw vrije én succesvolle leven. Alles toets je daaraan. Wat niet bijdraagt aan dit leven, schrap je. Daardoor krijg je o.a. meer ruimte in je hoofd en in je agenda. Waardoor je je al snel minder druk voelt. 

Wat is de (tijd)investering?

Je bent ongeveer 2-4 uur per week bezig met het programma verdeelt over de 4 maanden dat je toegang hebt.

De investering vind je op deze pagina bij de early bird/reguliere buttons. Het speciale aanbod is alleen beschikbaar voor de wachtlijst- en challenge-deelnemers. 

Is dit programma iets voor mij?

Als jij soepel door het leven wilt gaan, meer energie wilt hebben, minder stress van werk wilt hebben én al die gave zakelijke doelen wilt behalen. Dan is dit programma een cadeau aan jezelf wat je de rest van je leven gebruikt. 

Mijn partner begrijpt niet dat ik dit wil doen

Wanneer jij relaxter bent en lekker in je vel blijft zitten, profiteert jouw partner er ook van. Anders heeft deze er last van. Jij blij, je partner blij! Wanneer jij jouw roadmap hebt ontdekt heb je meer tijd en headspace om bewust te genieten van elkaar.

Dit is een van de redenen waarom er een inner circle module in het programma zit. Je leert daar hoe je ervoor zorgt dat je inner circle je support in al je ambities.

Denk aan al die mooie (vakantie)dromen van jullie… die worden straks werkelijkheid!

Moet ik inzicht geven in mijn financiën?

Nee, zeker niet. Ik stel je vragen zoals “wat is jouw ‘salaris’?” met als doel dat jij het weet en op basis van dat inzicht beslissingen kan maken die jij droomleven ondersteunen. Om jou te helpen heb ik geen inzicht nodig in jouw financiën.

Kan ik je toch even spreken over [...]?

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Plan je gratis discoverycall in. 

🐦 Early Bird🐦

Investering: €1.599,- excl. btw.
Betalen in termijnen mogelijk.
Betaal je 1 in keer dan krijg je een goodiepakket ter waarde van €50,-.

Aanmelden kan tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Regulier ticket

Investering: €1.999,- excl. btw.
Betalen in termijnen mogelijk.
Betaal je 1 in keer dan krijg je een goodiepakket ter waarde van €50,-.

Aanmelden kan tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

 

 

Waar wacht je nog op? Als je tot hier scrollt dan weet je dat je dit wilt.

Join me in living on your terms and enjoying life to the fullest!