Voor de harde werk die meer tijd wil

3 maanden 1:1 samenwerken

Jouw zelfredzaamheid en drive hebben je tot een thriving business gebracht. Bloed, zweet en tranen zitten in je concepten. Daar afstand van doen in de weekenden of tijdens vakanties is moeilijk. Dat wil je ook niet.

En als je het wel wilt dan heb je daar nog niet de juiste modus voor gevonden. Maar deze manier van leven zorgt ervoor dat je belangrijke momenten in het leven mist en vriendschappen verwateren omdat jij keer op keer je business voor laat gaan. 

Als je zo langer doorgaat, dan…

Wat je eigenlijk niet wilt toegeven, maar wel gebeurt als je zo langer doorgaat: is jezelf verliezen. En dat alles voor je bedrijf. Je negeert de pijntjes, hoofdpijn, trillende oogleden of vaak moe zijn.

You are afraid of missing out on life

Maar hoe je je bedrijf hebt ingericht en de gewoontes die gaandeweg hebt ingebouwd zorgen juist dat je de belangrijke momenten in het leven mist.

Tijd voor jezelf lijkt alleen maar een droom

Je timemanagement is van dusdanig niveau dat vriendinnen vaak moeten wachten of dat je zonder cadeau verschijnt op de verjaardag van je neefje omdat je met je hoofd bij je werk zat. Of dat je tijdens je vakanties werkt omdat je dan eindelijk de tijd voor een nieuw business idee hebt “jaja Soraya, dat hoort nou eenmaal bij het ondernemen”. 

Tuurlijk blijf dat maar geloven, en kijk maar waar je dan uitkomt: relaties geknapt, permanente moeheid (burn out anyone?). Tijd voor jezelf lijkt dan alleen maar een droom, iets onhaalbaars.

Weg met je haren-los-in-de-cabrio-gevoel en
hallo onbeperkt-gestresst-gevoel

Het ergste wat er kan gebeuren

Geen relatie, je huis uit, geen vrienden, een bucketlist die niet afgevinkt wordt maar wel een steady business.

Wordt weer de kapitein op het schip in je leven 

Die kapitein die ver kan kijken naar het succes in je leven en nu de vrijheid creëert. Hoe zou het zijn als je vrijheid ervaart om spontaan te lunchen met vriendinnen, headspace voor je partner/date hebt en dat terwijl je business doorloopt en je juist geen zakelijke kansen mist? 

Dat je zo min mogelijk bullsh*t van je vrienden, familie & outer circle krijgt. En dat je kan genieten van het leven. Zonder stress. De high end business EN dat heerlijke leven.

Kop in het zand

Je hebt genoeg podcasts van succesfull business women geluisterd en zelfhulpboeken gelezen. Hierdoor ben je enigszins zelfbewust geworden, klopt dit…? Of steek je nog steeds je kop in het zand? 

Way of life

Na het ontdekken van je roadmap heb je een way of life die past bij jouw persoonlijkheid en dromen. Je kent jezelf nog beter na dit traject. De slechte en de goede gewoontes, maar vooral hoe jij die kan omvormen naar goede helpende gewoontes/gedachtes. Zodat je je vrijer en succesvoller voelt. Zodat je weer de kapitein op het schip bent in plaats van dat je jouw slechte gewoontes, jouw bedrijf en anderen jouw koers laat bepalen. 

Jouw roadmap bestaat uit goede gewoontes zorgt ervoor dat jij: 

 • De gewenste werkweek hebt.
 • Fit en gezond blijft.  
 • Alle ballen gemakkelijk in de lucht houdt en dingen afkrijgt.
  Of dat er wat ballen weg moeten ?. Ja ik weet het, dat is niet makkelijk. 
 • Alles wat voor een steady omzet zorgt op tijd kan doen. 
 • Ongelimiteerd kan genieten van de meest fantastische vakanties. 
 • Mensen in je inner circle hebt, die begripvol zijn naar de rollercoaster van het ondernemen.  

Investering  

Werk 3 maanden 1:1 samen voor €1.999,- ex. btw. In 6 calls, met 6 modules in de academy én onbeperkt* sparren met mij via persoonlijke berichtjes vormen we jouw slechte gewoontes om naar goede gewoontes. Je krijgt 4 maanden toegang tot de online academy. 

Ik wil niet dat dit programma een van de dingen wordt op je al veel te lange to-do-lijst. Een van die taken die je maar vooruitschuift. Daarom begeleid ik je persoonlijk met calls en berichten om zo snel mogelijk met jou tijd te winnen en stappen te zetten. Startdatum in overleg. 

*tussen maandag- vrijdag altijd antwoord. Betaling in termijnen mogelijk

Ga van…

Stress en rennen geblazen omdat je code niet kent.
Merel Lamboo

Soraya heeft me op verschillende manieren de ogen geopend. Door onze gesprekken en haar content ben ik anders gaan kijken mijn werk-vrije tijd balans en hoe ik met name dat belangrijker kan maken – dat was hard nodig. Ook heb ik van Soraya geleerd om geld te verdelen in potjes voor specifieke doelen, wat sparen een stuk leuker en makkelijker maakt.

Soraya is daarnaast een grote inspiratie op multipassionate gebied, zeker ook hier weer met het oog op vrije tijd, herstel en het belangrijk maken van tijd met familie en vrienden. Heerlijk mens om in je netwerk te hebben en mee te sparren over wat je echt belangrijk maakt in je leven.

Randy van Ekeren

Soraya slaat gelijk de spijker op zijn kop waardoor je inziet dat hoe je nu werkt, niet werkt. Daarnaast is Soraya ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken en te communiceren. Relaxed, lekker positief en een op en top ervaringsdeskundige in wat ze biedt.

Denk jij op vakantie nog steeds aan je werk? Dat leek eerst zo tof, want hallo ideeën overal. Maar je hoofd staat daardoor ook nooit echt uit. Je geniet minder in het moment en bij terugkomst ben je niet opgeladen. Hoe zou het zijn als jij én opgeladen terugkomt én tijd + ruimte hebt om nieuwe ideeën uit te werken? 

Of wil je er zo graag zijn voor je inner circle (kids/partner/vrienden/familie), maar ben je er eigenlijk niet écht? Omdat je in je hoofd constant bezig bent met werk? En je inner circle zich daardoor niet gezien voelt? Hoe zou het dan zijn dat je bedrijf blijft doorlopen én je bewust tijd/headspace voor je inner circle hebt? Fantastisch kan ik je vertellen. Je barst dan van de energie.  

Jouw leven, jouw roadmap

Je werkt graag, maar je wilt je ook graag relaxed voelen. Maar je weet nog niet hoe die roadmap er voor jou uit ziet. Dat is een ontdekkingsreis op zich. Voor iedereen is dat zo anders. Ieder persoon heeft zijn eigen leven, eigen gewoontes, voorkeuren, werk noem maar op. Die roadmap is voor niemand hetzelfde.

Wat kun je als de roadmap ontdekt hebt? 

Je doelen behalen en relaxed voelen. Als je stressmomenten hebt weet je hoe jij daarmee moet omgaan. Of juist een pauze nemen of even doorzetten. Door het volgen van jouw roadmap weet jij wat je moet doen om je in de juiste modus te zetten: werk of ontspanning. 

Wanneer jij jouw roadmap hebt ontdekt hebt voel je je energieker, rijker, vrijer, succesvoller én heb je meer rust. Meer headspace om te genieten van wat alles wat je onderneemt. Je toert door het leven heen. 

Niet tekort doen

Ik leef al 7 jaar volgens het motto living your best & relaxed life en heb promoties achter elkaar gemaakt, draai een goede omzet/winst, heb tevreden klanten en ik heb 10x per jaar vakantie. Tijdens vakanties sta ik uit en dat zonder schuldgevoel. Zonder mijzelf, mijn klanten en mijn vrienden en familie tekort te doen.

HOE?

Doordat ik mijn roadmap heb ontdekt. En dat kan jij ook voor jouw leven! Dus waar wacht je nog op!

Live your Full Potential. Map the road to your new life.

Dit programma is voor jou als jij:

Ziek bent tijdens je vakanties.

Door vermoeidheid geen zin hebt in/tijd hebt voor seks of je partner.

Geen tijd hebt om meer uit je bedrijf je halen.

Zoveel klanten hebt dat je agenda overstroomt is.

Gezeik krijgt omdat je geen tijd hebt voor vrienden.

Gezond en stressvrij op vakantie wilt, zonder aan werk te denken.

Fit en energiek wilt zijn voor sexy/quality time met je partner.

Ruimte wilt om je bedrijf te laten groeien.

Zowel tijd voor je klanten als tijd voor passieprojecten wilt.

Complimenten wilt van je inner circle over je werk-privé-balans én je daadwerkelijk headspace en tijd voor hen hebt.

Leer jezelf beter kennen en maak door de juiste gewoontes van je dromen de werkelijkheid

Ontdek je roadmap met Soraya en leef op jouw voorwaarden.
Deelnemers juni 2022 deelden hun ervaring.

Deelnemers ervaren door de roadmap methode de volgende bijwerkingen:

Geld besparen

Tijd besparen

Meer geld verdienen

Stressarm zijn

Meer vrijheid

Meer gezelligheid met vrienden

Minder gejaagd voelen en meer gedaan krijgen

Dit 3 maandenprogramma is inclusief online academy en…

6 calls

Om de 2 weken een call zodat de vaart erin blijft en je echt resultaten boekt. Samen kijken wij 1-op-1 naar jouw vraagstukken tijdens de calls die je zelf inplant. 

Onbeperkt vragen stellen

Al je tussentijdse vragen kun je stellen per mail of persoonlijke berichtjes.

Everdien van der Leek

Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals.

Sabine Sabelis

Mijn take away van Soraya: bewust bezig zijn met wat je moet doen, wanneer je dat doet en kiezen voor momenten wanneer je wilt werken en vrij wilt zijn.

Tessa van Breden

Mijn take away: experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door onder andere zes keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben.

Over Soraya

Ook wel miss spaarpotjes, miss vakantie en miss carrièretijger genoemd. Deze miss realiseerde zich dat vaak vakantie nemen niet automatisch betekent dat je relaxed bent of vrij bent van werk. 

Ik nam 6x vakantie in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes én ik steevast verkouden in de vakanties. En moeten is niet relaxed. 

Ik moest heel veel van mijzelf. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress.

Al wandelend in Griekenland zei mijn Griekse date: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestrest.

Hoe komt het toch dat ik op vakantie ben en toch niet relaxed ben? 

Het kostte mij 2 jaar om daar achter te komen en een lifestyle te creëren waarin ik ook echt kan ontspannen naast het succes. Dat lukte doordat ik mijn roadmap helder heb! Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 7 jaar leef ik het goede leven. Op mijn voorwaarden, zonder altijd ‘aan’ te staan én met tevreden klanten. 

Door mijn roadmap voel ik mij sinds 2016 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxed ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Testimonials

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de een werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken. Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Super fijne vibes en veel goede informatie! Ik ben helemaal fan van de korte contactmomentjes. Kort maar krachtig, ik heb altijd het gevoel alsof ik mega sprongen kan gaan maken daarna! ? Work hard – chill harder ?

Senna Eijkemans

Eigenaar , Bloemetje komt zo

Ik raad iedereen aan om in te checken bij Soraya. Deze dame weet vanuit eigen ervaring precies wat ervoor nodig is om focus, productiviteit en ontspanning perfect te combineren. Dat doet zij door allerlei slimme tricks op het gebied van planning en mindset. Zo ben ik door haar tips en fijne adviezen nóg meer in balans tussen werk in privé. Soraya geeft heel veel waarde en weet door  haar enthousiasme écht te motiveren.

Amanda de Bruin-Wiegman

Eigenaar, Mind and Beauty

F.A.Q. ik wil dit weten!

Heel begrijpelijk dat je meer wilt weten of vragen hebt. Zo ben ik ook ;). 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje!

Kan ik je toch even spreken over [...]?

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je kennismaken? Dan kan dat natuurlijk! Plan je gratis matchcall in. 

Ik ben niet zo gestructureerd, past dit programma dan wel?

No worries, het gaat erom dat we makkelijke structuren en mindset hacks vinden die bij jou passen waardoor je meer vrijheid en flexibiliteit ervaart. Het hele eieren eten is dat we tools/systemen vinden die bij jou passen en dat het niet aanvoelt als een keurslijf.

Waarom jij Soraya?

Ik leef en adem mijn roadmap. Doordat ik zo scherp heb wat ik wil en wat mijn gewoontes zijn, leef ik mijn beste leven. Ik heb nooit FOMO en doe alles wat ik leuk vind. De methode die ik hiervoor heb ontwikkeld gebruik ik al 7 jaar bij mijn teams bij de overheid en al 3 jaar bij mijn klanten.

Bij alle deelnemers rolt er altijd hetzelfde uit: hun eigen gewenste lifestyle & tools voor een goede gezondheid (anti-burnout). 

Mijn grootste kracht is structuur. Mijn hoofd is een wandelende to do lijst en een wikipedia aan tips. Ik zet mijn superpower snel en effectief voor je in. Deze skills zijn over periode van 10 jaar geperfectioneerd. Ik heb super snel overzicht – dat doe ik ook al 10 jaar bij de overheid – en zie makkelijk de logische wegen voor jou.

Is dit nou een business/life/time coach traject of iets anders?

Ik ben voor de genoemde periode jouw coach voor de balans tussen werk & privé. 

Stel je besteed 4 uur per dag aan marketing. 

 • Een business coach leert je de balans tussen marketing en meer sales te verbeteren. 
 • Een tijdwinst expert laat jou en je team zien hoe je van 4 uur, 1 uur kan maken. 
 • Ik leer je hoe je de slechte gewoontes af ( te lang scrollen op social, teveel marketing doen in plaats van sales, te veel optimaliseren). Daardoor kun je voldoen aan wat je besproken hebt met je business coach en tijdwinst expert. 

Natuurlijk leer ik je meer in minder tijd te doen, maar dat gaat over zoveel meer dan alleen je dagelijkse taken in je bedrijf. Het gaat over je hele leven. Vanaf dat je opstaat tot aan dat je gaat slapen. Nu en in de toekomst. 

Ik ben geen ondernemer, is dit wel wat voor mij dan?

Mijn methode is geschikt voor zowel ervaren ondernemers als topvrouwen in loondienst. Ben je een topvrouw in loondienst? Stuur me dan een berichtje op soraya@workvacationvibes.com. Dan deel ik jouw mogelijkheden. 

Ik heb een team, neem je die ook mee in dit traject?

Als het slecht gaat met jou, dan gaat het slecht met je bedrijf en je team. Een wetmatigheid. Ik zet 5 jaar aan managementervaring en leiderschapscoaching voor jou in zodat jij de relatie met je team en de werkprocessen soepel kan laten verlopen.

Wil je een sessie met mij, jou en je team? Mail dan naar soraya@workvacationvibes.com dan kijken we wat past bij jouw wensen en de behoeften van jouw team.

Hoe vaak hebben we contact?

Je kunt onbeperkt je vragen sturen gedurende het programma. Daarnaast hebben 6 calls van 30 minuten. Ik heb bewust voor 30 minuten gekozen omdat het effectiever is dan 1 uur. Denk maar aan de pressure cooker methode.

Ik heb geen tijd, hoe doe ik dan dit erbij?!

Natuurlijk is dit programma een tijdinvestering, denk aan 2 uur per week. Maar pak je het zorgvuldig op, dan bespaar je al snel tijd en energie. In eerste calls pakken we de tijd- en energievreters, zodat je snel aan je tijdwinst kan werken.

Je kunt altijd je planning je delen en dan kijken we samen naar de hoofd- en bijzaken en ruimte voor tijdwinst en ontspanning (dit zorgt ook voor tijdwinst). 

Wat is de (tijd)investering?

Je bent ongeveer 2 uur per week bezig met het programma verdeeld over de 4 maanden dat je toegang hebt.

De investering is €1.499,- ex btw. Betaling in termijnen mogelijk.

Kan ik later beginnen?

Als je nu al weet dat je voor langere tijd op vakantie bent of andere omstandigheden hebt waardoor je het programma kan niet volgen, dan kun je alsnog starten met het programma. Let’s discuss. Stuur me een berichtje via social media of soraya@workvacationvibes.com en we kijken wat past.

Hoe gaan we precies te werk?

We gaan in 3 maanden je leven door de wasstraat halen. Daarvoor heb ik de roadmap methode ontwikkeld. Eerst bepaal je jouw ideale leven. De eerste stap in de ontdekkingstocht. Het wordt een mooie reis waarin je alle onnodige gewoontes overboord gooit en de goede gewoontes – de parels – integreert in je leven. Je leert life long skill die ervoor zorgt dat je nu en in de toekomst jouw leven (en niet die van de buurvrouw of voor je klanten) leeft. 

Onderweg dumpen veel stress en aspecten van je verdienmodellen die niet meer passen (denk aan een 24/7 lidmaatschap). 

We zorgen voor meer rust in je hoofd, meer overzicht en minder stress. Ik kijk echt naar wat jij nodig hebt. Je gaat door dezelfde wasstraat als al mijn klanten, maar de volgorde en hoe je eruit rolt. Dat is persoonsgebonden. 

Mijn methode:

Ontdek je roadmap met Soraya/ Visual door Frances Blomberg.

Investering 

€1.999,- excl. btw.
Betalen in termijnen mogelijk.
Betaal je 1 in keer dan krijg je een goodiepakket ter waarde van €50,-.

 

 

 

I see you 🙂

Join me in living on your terms and enjoying life to the fullest!