Duik in het inspirerende verhaal van Ashley van Heiningen terwijl ze ons meeneemt op haar reis naar het creëren van een leven volgens haar eigen voorwaarden. Met uitspraken als “een groter gat in een hand kun je niet vinden” en een wekelijkse check-in bij haar vriendinnen, ontdek hoe Ashley de sleutel vindt tot authentiek geluk en vervulling. Luister naar haar inzichten, ontdek haar geheimen en laat je inspireren om ook jouw leven te leiden op jouw voorwaarden.

Connect met haar op instagram.

 

Ook je droomleven leiden zonder in te leveren op omzet, relaties en tijd voor jezelf? Plan dan nu je gratis match call en vind uit welke stappen jij kunt zetten naar jouw ideale leven. Soraya’s eerdere klanten gingen van een 6 naar een 8! Met meer omzet, meer liefde voor henzelf en hun loved ones.

De podcast vrij en succesvol leven met Soraya is ook te vinden in Apple Podcasts, Google Podcasts, en Amazon Music.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: