Business strateeg Gerdi Hulsink

In deze aflevering van ”Vrij & succesvol met Soraya” heb ik een inspirerend gesprek met Gerdi Hulsink, een ervaren Business Strateeg met een succesvolle staat van dienst in het introduceren en verkopen van innovatieve producten in de internationale markt. Gerdi deelt haar inzichten over hoe je als bedrijf een onderscheidende positie in de markt kunt innemen om meer impact te maken en bedrijfsgroei te realiseren.

Als eigenaar van het platform GezondLevenInStijl, weet Gerdi als geen ander hoe belangrijk het is om energie in je business en daarmee je leven te brengen. In ons gesprek deelt ze haar strategieën om dit te bereiken, evenals haar aanpak om om te gaan met weerstand en uitdagingen in het bedrijfsleven.

Als ondernemer wil je immers altijd groeien en verbeteren, en wie kan ons daar beter bij helpen dan een doorgewinterde professional als Gerdi? Benieuwd naar haar tips en inzichten? Beluister dan zeker deze aflevering.

Meer over Gerdi weten?
Volg haar via Instagram of connect met haar op LinkedIn.

In deze podcast spreek ik succesvolle en vrije ondernemers en stel ik ze de vraag die iedereen heeft: Hoe doe jij dat nou? 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: