In deze aflevering spreek ik met een dame die ervoor zorgt dat politici in periodes van extra druk weer sterk in hun schoenen staan. Met haar opiniestukken won zij de Limburgse Award van vaker in de media. Ze is 7 jaar ondernemer. Deze expert op politieke werkdruk & cultuur is Kiki Bakker. Hoe gaat zij zelf om met werkdruk en welke inzichten heeft ze voor ons?

Connect met haar op insta: @kiki_bakker

Lees meer op www.kikibakker.nl

Link op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kikibakker/

 

Ook je droomleven leiden zonder in te leveren op omzet, relaties en tijd voor jezelf? Plan dan nu je gratis match call via https://tidycal.com/sorayakoendjbiharie/discovery-call en vind uit welke stappen jij kunt zetten naar jouw ideale leven. Soraya’s eerdere klanten gingen van een 6 naar een 8! Met meer omzet, meer liefde voor henzelf en hun loved ones.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: