Zeven jaar lang bouwde ze aan haar eerste startup TIM, het eerste influencer marketing platform van Nederland, totdat ze deze na een fusie in 2019 overdroeg.

In Silicon Valley zette ze vervolgens in opdracht van de overheid Scale NL op; een Ecosysteem en Accelerator voor Nederlandse Startups om hen te helpen schalen naar de VS.

Inmiddels weer woonachtig in Nederland, heeft ze het tot haar missie gemaakt om het geheim van innoveren, schalen en échte impact maken, ook búiten de startup bubbel te brengen.

Hoe combineert zij deze ambitie, moederschap, echtegenote, hobbies en vriendin en me-time zijn met elkaar?

Connect met Dorit ⁠

Instagram

Strategy Sprint

 

Ook je droomleven leiden zonder in te leveren op omzet, relaties en tijd voor jezelf? Plan dan nu je gratis match call via https://tidycal.com/sorayakoendjbiharie/discovery-call en vind uit welke stappen jij kunt zetten naar jouw ideale leven. Soraya’s eerdere klanten gingen van een 6 naar een 8! Met meer omzet, meer liefde voor henzelf en hun loved ones.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: