Angelica geeft haar leven een 8,5! Hoe zorgt zij ervoor dat zij haar droomleven leeft?

Angelica Dekkers is een super ambitieuze vrouw. Focus houden en doelen behalen lijken haar makkelijk af te gaan. Hoe komt dat? Wat is haar gouden tip voor ons voor “eyes on the prize”? Hoe gaat zijn om met het “shiny object syndrome”? Wanneer je je laat afleiden door allerlei leuke dingen, denk aan mini trainingen en events, terwijl je daar weinig concreets uithaalt dat bijdraagt aan je grotere doel.

Angelica zorgt er met haar movement voor dat je een Bold MOVE maakt. Volg haar op insta: https://www.instagram.com/angelicadekkers/ 

Ook je droomleven leiden zonder in te leveren op omzet, relaties en tijd voor jezelf? Plan dan nu je gratis match call via https://tidycal.com/sorayakoendjbiharie/discovery-call en vind uit welke stappen jij kunt zetten naar jouw ideale leven. Soraya’s eerdere klanten gingen van een 6 naar een 8! Met meer omzet, meer liefde voor henzelf en hun loved ones.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: