Artjanna Harkoe

In deze podcastaflevering heb ik het genoegen om te spreken met Artjanna Harkoe, de High Level Accountability Mentor die ondernemers helpt om een simpelere en winstgevendere business te creëren vanuit ease, joy en fun.

Balans tussen werk en privé

We bespreken hoe vrouwen vaak worden gevraagd hoe ze hun werk en privéleven in balans houden, terwijl deze vraag zelden wordt gesteld aan mannelijke CEO’s. Het is een kwestie die vaak wordt genegeerd of als irrelevant wordt beschouwd, maar in deze podcast draait het juist om deze balans tussen werk en privé.

We bespreken hoe Artjanna, als ondernemer en moeder, haar tijd en energie verdeelt tussen werk en thuis. We onderzoeken hoe ze haar prioriteiten stelt, hoe ze haar dag indeelt en welke strategieën ze gebruikt om een gezonde balans te behouden tussen werk en privéleven.

Als je geïnteresseerd bent in hoe je een vrij en succesvol leven kunt leiden vol vakantievibes, dan is deze aflevering zeker de moeite waard om te beluisteren.

 

Meer weten over Artjanna? Volg haar via:

Instagram

LinkedIn

Of bekijk haar Website.

 

De podcast vrij en succesvol leven met Soraya is ook te vinden in Apple Podcasts, Google Podcasts, en Amazon Music.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: