Out of office (OOO) berichten

Ik kan dus echt genieten van out-of-office (OOO) berichten. Geen tijd? Copy-paste een van deze OOO’s & you are good to gOOO. 

Hier zijn enkele leuke OOO-berichten die je kunt gebruiken om wat humor toe te voegen aan je afwezigheidsmelding:

 

  1. Ik ben op avontuur buiten het kantoor. Als je iets dringends hebt, kun je beter een postduif sturen. Bedankt voor je geduld!”

 

  1. Ik ben momenteel op een belangrijke missie om de perfecte cocktail te vinden. Voor noodgevallen, probeer me te vinden bij de dichtstbijzijnde strandbar!”

 

  1. Ik ben niet op kantoor, maar maak je geen zorgen, mijn onzichtbare assistent zal je e-mail in de gaten houden. Als je het wachtwoord weet om hem te laten praten, laat het me dan alsjeblieft weten!”

 

  1. Ik ben even weg om mijn superheldenvaardigheden te trainen. Als je hulp nodig hebt, zoek dan naar het dichtstbijzijnde telefoonhokje en roep mijn naam drie keer.”

 

  1. Ik ben op reis naar een verre uithoek van het internet waar wifi schaars is en de zon altijd schijnt. Ik zal je bericht beantwoorden zodra ik weer terug ben op het vasteland!”

 

  1. Ik ben tijdelijk verdwaald in een labyrint. Ik zal mijn best doen om de uitgang te vinden en zo snel mogelijk bij je terug te komen.”

 

  1. Ik ben even weg om een geheim recept te achterhalen voor de perfecte koffie. Als je me nodig hebt, kun je me vinden in de wildernis, gewapend met een mok en een koffiezetapparaat.”

 

  1. Ik ben op een missie om de wereld te verkennen, dus ik zal niet beschikbaar zijn tot ik alle zeven continenten heb bezocht. Bedankt voor je begrip en tot ziens over ongeveer 80 jaar!”

 

Verwachtingsmanagement is belangrijk. Zorg daarom dat er altijd staat wanneer ze weer een reactie kunnen verwachten, alternatieve contactpersonen of informatie over wie te benaderen voor noodgevallen. Houd je bericht professioneel met een knipoog en zorg ervoor dat het nog steeds duidelijk en behulpzaam is voor mensen die contact met je opnemen. Dus misschien de passieve agressiviteit thuis laten :).

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: