Ontsnap aan de wervelwind van de werkweek. 

? Lijkt het alsof je werkweek nooit eindigt en heb je dit elke week? ?‍♀️ Het wordt tijd om daar verandering in te brengen! ? Zo ambitieus als ik ben, begrijp ik maar al te goed hoe ons hoofd soms overuren maakt. Het is zo moeilijk om dat ding uit te zetten. Je laptop kan je uitzetten, maar je brein? Pffoe… Net als e-mails en DM’s lijkt het wel nooit te stoppen. 

Een écht werk-vrij weekend kan wonderen doen! Maar hoe houd je zowel je weekend als je hoofd werk-vrij? Dat ontdek je tijdens het online event Uitclocktailen. Ik laat je zien hoe je dat ideale weekend creëert zonder aan werk te denken. ?? En dat is niet alles… Ontmoet gelijkgestemde professionals, bouw je netwerk uit en deel ervaringen die als een frisse bries zullen zijn in je werk-routine. ??

Meld je vandaag nog gratis aan voor Uitclocktailen! ⏰?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: