Boost je productiviteit

Ontdek hoe je je productiviteit kunt verhogen met deze eenvoudige tips. Leer hoe stretchen, belonen en het nemen van meer pauzes gedurende de dag kunnen bijdragen aan een hoger energielevel en betere focus. Boost je productiviteit vandaag nog!

1. Stretchen

Zo’n klein trucje, maar oh- zo-effectief. Even stretchen kan heel fijn zijn om de energiestroom in je lichaam te verhogen. Niet alleen wanneer je opstaat, maar ook gedurende de dag. Gedurende je werkdag sluipt een ingezakte lichaamshouding in. Dit veroorzaakt niet alleen pijntjes in je lichaam, maar ook een daling in je energielevel en dus in productiviteit. Strek af en toe je lichaam en spieren, haal diep adem en geef je brein een kleine break.

2. Belonen

Je bent productiever wanneer je gelukkig bent. Daarom is het belangrijk om jezelf af en toe te belonen, bv. na het aftikken van een belangrijke taak of het behalen van een doel. Zo begin je daarna met hernieuwde motivatie aan je volgende taak. Ja, geef jezelf een sticker!

3. Meer pauzes

Je werkt het meest productief als je regelmatig korte breaks neemt tussen werk sprints. Zo laadt je tussendoor even op en blijf je gedurende de dag productief, waardoor je met meer energie aan de volgende taak kan beginnen.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: