3 Tips voor meer energie

In deze drukke en veeleisende wereld kan het soms lastig zijn om genoeg energie te hebben om alles te doen wat je wilt en moet doen. Daarom delen we in deze blog 3 tips voor meer energie.

1. Passieproject

Wanneer je vol passie en plezier werkt aan een project zorgt dit ook voor nieuwe positieve energie. Deze passie vind je in je werk, maar ook in een hobby of vrijwilligerswerk. Vol passie aan iets werken is een krachtige energiebron voor je ziel.

2. Knuffelen & $€ks

Lichamelijk contact geeft veel energie. Lekker knuffelen, zoenen of $€ks met jezelf kunnen wonderen doen voor je energielevel. Knuffelen met je huisdier of kind zorgt ook voor een fijne positieve energie.

3. Rustgevend boek lezen

Jouw brein staat de hele dag ‘aan‘ en dit kost veel energie. Kies er daarom voor vrije tijds activiteiten waarbij je hoofd tot rust kan komen en kan herstellen van de dagelijkse prikkels. 

Door deze drie tips toe te passen kun je meer energie krijgen en beter omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Meer tips ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Die verschijnt max 4 keer per maand. 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: