Bestseller auteur Robin Stevens

Robin Stevens heeft veel bereikt in zijn carrière als bestseller auteur en trainer in persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft met zijn boeken “Verbinding zonder wifi” en “De Kracht van NLP” bewezen dat hij de kennis en expertise heeft om anderen te helpen groeien.

Maar wat hem echt uniek maakt, is dat hij niet alleen praat over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen, maar hij laat het ook zien. Samen met zijn vriendin Liza woont hij op hun catamaran genaamd Ithaca en zeilen ze door Europa, terwijl ze hun ambities en klanten niet opgeven.

In onze podcast hebben we het met Robin gehad over hoe hij deze levensstijl heeft gecreëerd en hoe anderen dit voorbeeld kunnen volgen. Hij legde uit hoe het volgen van je hart en je passies niet betekent dat je je carrière of je ambities opgeeft, maar dat het juist kan bijdragen aan je succes. Hij deelde ook tips over hoe je je leven kunt herontwerpen om meer vrijheid en avontuur te hebben, terwijl je toch je doelen en verplichtingen nakomt.

Als je meer wilt weten over Robin Stevens en zijn inspirerende verhaal, luister dan naar onze podcast aflevering met hem. We garanderen dat zijn verhaal je zal inspireren om je eigen dromen na te jagen en te streven naar meer vrijheid en avontuur in je leven.

Volg zijn zeilavonturen via @sailingithaca of maak verbinding met hem ? via LinkedIn.

De podcast vrij en succesvol leven met Soraya is ook te vinden in Apple Podcasts, Google Podcasts, en Amazon Music.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: