In gesprek met Charlotte Meindersma van Charlottes Law

In deze aflevering spreekt de host met Charlotte Meindersma, de oprichter van Charlottes Law. Charlotte is een bekende juriste en ondernemer die veel waardevolle content creëert en vaak in de media verschijnt. Maar hoe krijgt zij dat allemaal voor elkaar? Hoe heeft zij haar code gekraakt en wat kunnen we van haar leren?

Efficiënt werken

Volgens Charlotte draait het allemaal om efficiënt werken. Ze werkt hard, maar zorgt er ook voor dat ze voldoende tijd overhoudt voor ontspanning en haar hond Tommy. Zo gaat ze bijvoorbeeld regelmatig wandelen in de natuur om haar hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen.

Een ander belangrijk aspect van efficiënt werken is het stellen van prioriteiten. Volgens Charlotte is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wilt doen en waar je je tijd aan wilt besteden. Daarbij is het goed om af en toe “nee” te zeggen tegen nieuwe projecten of klanten als je agenda al vol zit.

Duidelijke afspraken

Ook benadrukt Charlotte het belang van goede communicatie en duidelijke afspraken. Als jurist krijgt zij vaak te maken met conflicten die voortkomen uit misverstanden of onduidelijkheden. Door heldere afspraken te maken en deze op papier te zetten, kun je veel problemen voorkomen.

Tot slot geeft Charlotte nog een aantal concrete tips voor efficiënt werken. Zo raadt ze aan om je inbox regelmatig op te schonen en alleen de hoogstnoodzakelijke mails te beantwoorden. Ook is het goed om af en toe offline te gaan en je telefoon of laptop uit te zetten, zodat je niet voortdurend afgeleid wordt.

Wil je meer weten over Charlotte Meindersma en haar visie op efficiënt werken? Luister dan naar de volledige aflevering van Code Gekraakt en ontdek hoe jij je code kunt kraken en meer gedaan kunt krijgen in minder tijd.

Charlotte volgen? Check haar kanalen:

@charlotteslaw

Charlotte Meindersma

www.charlotteslaw.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips over een vrij een succesvol leven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first one

Weten hoe ik vrij en succesvolle weken beleef? En wanneer ik de goodies uitdeel? Schrijf je dan in voor de News updates. 2x per maand mail.

Meer lezen? Dit vind je waarschijnlijk ook interessant: