Borrel

Uitclocktailen

Online netwerkborrel – 4 april 15.00 – 16.30 uur

Ontkoppel van werk met hardwerkende vrouwen én een cocktail!

Ga van altijd ‘aan’- staan in het weekend naar uitklokken van werk met like minded women. 

Leer met ons een handige methode aan waardoor je elk weekend kan genieten zonder te denken aan werk.

Welkom bij Uitclocktailen: dé netwerkborrel waar werk en ontspanning samenkomen! 

Heb jij ook het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Dat werk nooit echt stopt, zelfs niet in het weekend? Dan is Uitclocktailen dé perfecte gelegenheid voor jou! Het is tijd om te ontkoppelen van werk en onbezorgd te genieten van jouw welverdiende weekend. In deze editie pakken de 3 meest gemaakte fouten van opschalende ondernemers aan. 

Waarom Uitclocktailen

Bij Uitclocktailen draait alles om het vinden van de juiste balans tussen werk en ontspanning. We begrijpen dat jij een harde werker bent en dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we een uniek concept ontwikkeld dat het nuttige met het aangename combineert.

Werk loslaten

Tijdens Uitclocktailen word je aangemoedigd om werk los te laten en krijg je de tools. Loslaten, terwijl je bedrijf blijft groeien. Daar staat Soraya voor.

Geniet van je heerlijke homemade cocktail

…terwijl je nieuwe mensen ontmoet en je netwerk vergroot, laat je inspireren door topvrouwen en ga zonder aan werk te denken het weekend in. Laat je verrassen en kom tot rust.

Ontmoet gelijkgestemden

Uitclocktailen brengt gepassioneerde professionals samen die begrijpen hoe belangrijk het is om werk los te laten en te ontspannen. Hier kun je waardevolle connecties opbouwen met mensen die dezelfde mindset delen. Scroll voor de special guest.

✅ 6 deelnemers halen klanten uit de Uitclocktail Club.

✅ 3 deelnemers hebben een knip tussen de werkweek en het weekend waardoor ze meer tijd voor zichzelf hebben en productiever zijn

✅ Editie #1 en #2 kende 36 live deelnemers. 

Praktische informatie 

Datum:  4 april 2024
Locatie: Zoom
Tijd: 15:00 uur – 16:30 uur. Hou wat tijd vrij na deze borrel zodat je langer kan connecten met leuke vrouwen. #netwerken
Kosten: €0,-.

Reserveer nu jouw plek!

Toegang tot Uitclocktailen is beperkt. De voorgaande edities telde 35-40 deelnemers. Dus wacht niet te lang met reserveren. Claim nu jouw gratis spot. 

Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan zodat jouw profiel op de besloten netwerkpagina komt te staan. #connecties

Stop met werken – Ontkoppel – Geniet!

Athens goede vrienden
Cocktail
Borrel
Netwerkborrel
Cocktails
Borrel

Special guest!

Dorit Roest.

Hoe doet scale up woman Dorit Roest het?

Zeven jaar lang bouwde ze aan haar eerste startup TIM, het eerste influencer marketing platform van Nederland, totdat ze deze na een fusie in 2019 overdroeg.

In Silicon Valley zette ze vervolgens in opdracht van de overheid Scale NL op; een Ecosysteem en Accelerator voor Nederlandse Startups om hen te helpen schalen naar de VS.

Inmiddels weer woonachtig in Nederland, heeft ze het tot haar missie gemaakt om het geheim van innoveren, schalen en échte impact maken, ook búiten de startup bubbel te brengen.

Hoe combineert zij deze ambitie, moederschap, echtegenote, hobbies en vriendin en me-time zijn met elkaar?

Klok uit van werk met ons en vind het uit!

Wat krijg je? 

 1. Jouw profiel op een besloten netwerkpagina. Toegang tot de eerdere deelnemers. 
 2. Insprirende talk met topondernemer. 
 3. Netwerk break out rooms waarin je connecties op doet. 

Een mystery box als je die besteld bij het aanmelden. 

 

Wat ervaar je na afloop van Uitclocktailen?

 1. Ontspanning en Verfrissing
  Voel je ontspannen en verfrist voelen na een middagje Uitclocktailen. Je krijgt de gelegenheid om werk los te laten en te genieten van gezelschap en drankjes, waardoor je energieker en positiever het weekend in gaat.

   

 2. Nieuwe Connecties
  Tijdens Uitclocktailen ontmoet je leuke en interessante vrouwen en breid je je netwerk uit. Pak de kans om nieuwe connecties op te doen die waardevol zijn voor je professionele en persoonlijke groei. Misschien ontmoet jij wel je nieuwe business bestie bij Uitclocktailen.
 3. Inspiratie en ideeën
  Door gesprekken met andere gepassioneerde professionals en mijn methode voor ontkoppelen van werk experimenteer je met wat voor jou werkt. Zodat jij elk weekend ontspannen in gaat.
 4. Betere work-life-balance
  Uitclocktailen herinnert je aan het belang van een goede balans tussen werk en privéleven. Wordt weer bewust van tijd vrij te maken voor ontspanning en plezier, wat juist bijdraagt aan een verbeterde body and mind én productiviteit.

   

 5. Positievere mindset
  Door werk beter leren los te laten en te genieten van het moment vermindert stress verminderen en creëert meer headspace en ruimte voor privé goals. Ervaar de business & vrije kijk van Soraya.

Afgelopen maand was ik bij het event “Uitclocktailen” van Work Vacation Vibes. Een super leuk netwerkevent in een uniek jasje, waar netwerken en meer leren over werk-privébalans samenkomen.

Mijn grootste learning was toch wel dat meerdere dingen tegelijk doen een enorme boosdoener voor je productiviteit is. Hoewel ik dit al wel wist, had ik geen idee dat de impact zo groot is. Sinds Uitclocktailen rond ik eerst taken voor een klant af, voordat ik met taken voor de volgende klant aan de slag ga. Ook heb ik mijn meldingen voor Whatsapp en social media uitgezet. Ik merk dat ik veel meer op een dag gedaan krijg!

- Sharon Boerboom

Eigenaar Marketing Agency

Niks zo leuk als de week af te sluiten met Soraya! Uitclocktailen met like minded ondernemers heb ik als onwijs relaxed netwerken ervaren. Soraya zorgt voor een fijne sfeer en geeft ook jou vast nog leuke take aways mee! Dus eh… schrijf je in voor de volgende! Alvast cheerzzzz!

- Saskia Veltenaar

Online Techlady & Digiwijzeres

Pssst. aarzel niet om een business buddy of collega mee te nemen naar Uitclocktailen. Samen ontspannen en netwerken is nog leuker!

Count me in!

Proost op je weekend!