Borrel

Uitclocktailen

Online netwerkborrel

Ontkoppel van werk met hardwerkende vrouwen én een cocktail!

Ga van altijd ‘aan’- staan in het weekend naar uitklokken van werk met like minded women. 

Leer met ons een handige methode aan waardoor je elk weekend kan genieten zonder te denken aan werk.

Welkom bij Uitclocktailen: dé netwerkborrel waar werk en ontspanning samenkomen! 

Heb jij ook het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Dat werk nooit echt stopt, zelfs niet in het weekend? Dan is Uitclocktailen dé perfecte gelegenheid voor jou! Het is tijd om te ontkoppelen van werk en onbezorgd te genieten van jouw welverdiende weekend.

Waarom Uitclocktailen

Bij Uitclocktailen draait alles om het vinden van de juiste balans tussen werk en ontspanning. We begrijpen dat jij een harde werker bent en dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we een uniek concept ontwikkeld dat het nuttige met het aangename combineert.

Werk loslaten

Tijdens Uitclocktailen word je aangemoedigd om werk los te laten. Geen inhoudelijk werkgerelateerde gesprekken, geen e-mails, maar experimenteren met het ontkoppelen van werk, ontspanning en plezier!

 

Geniet van je heerlijke homemade cocktail

…terwijl je nieuwe mensen ontmoet en je netwerk vergroot, laat je inspireren door topvrouwen en ga zonder aan werk te denken het weekend in. Laat je verrassen en kom tot rust.

 

Ontmoet gelijkgestemden

Uitclocktailen brengt gepassioneerde professionals samen die begrijpen hoe belangrijk het is om werk los te laten en te ontspannen. Hier kun je waardevolle connecties opbouwen met mensen die dezelfde mindset delen.

 

Praktische informatie 

Datum: Donderdagmiddagborrel 12 oktober 2023
Locatie: Zoom
Tijd: 16:00 uur – 17:00 uur. Hou wat tijd vrij na deze borrel zodat je langer kan connecten met leuke vrouwen. #netwerken
Kosten: Van €49,- voor nu tijdelijk €0,-.

 

Reserveer nu jouw plek! 

Toegang tot Uitclocktailen is beperkt, dus wacht niet te lang met reserveren. Claim nu jouw spot door je gratis aan te melden.

Meld je gratis aan

Stop met werken – Ontkoppel – Geniet!

Athens goede vrienden
Cocktail
Borrel
Netwerkborrel
Cocktails
Borrel

Special guest!

Eva brouwer

Hoe doet topvrouw Eva Brouwer het?

Podiumdier, spreker, trainer, geschiedenis & kunst influencer, moeder en echtgenote. Ook was ze jarenlang dagvoorzitter. Ze combineert zichtbaar zijn, een succesvolle onderneming draaien, werken met een stroom van alleen maar leuke/interessante klanten, kickboksen en tijd voor zichzelf/inner circle allemaal met elkaar.

Maar HOE doet zij dat? Klok uit van werk met ons en vind het uit!

Wat ervaar je na afloop van Uitclocktailen?

   

 1. Ontspanning en Verfrissing Voel je ontspannen en verfrist voelen na een middagje Uitclocktailen. Je krijgt de gelegenheid om werk los te laten en te genieten van gezelschap en drankjes, waardoor je energieker en positiever het weekend in gaat.
 2.  

 3. Nieuwe Connecties
  Tijdens Uitclocktailen ontmoet je leuke en interessante vrouwen en breid je je netwerk uit. Pak de kans om nieuwe connecties op te doen die waardevol zijn voor je professionele en persoonlijke groei. Misschien ontmoet jij wel je nieuwe business bestie bij Uitclocktailen.
 4.  

 5. Inspiratie en ideeën
  Door gesprekken met andere gepassioneerde professionals en mijn methode voor ontkoppelen van werk experimenteer je met wat voor jou werkt. Zodat jij elk weekend ontspannen in gaat.
 6.  

 7. Betere work-life-balance
  Uitclocktailen herinnert je aan het belang van een goede balans tussen werk en privéleven. Wordt weer bewust van tijd vrij te maken voor ontspanning en plezier, wat juist bijdraagt aan een verbeterde body and mind én productiviteit.
 8.  

 9. Positievere mindset
  Door werk beter leren los te laten en te genieten van het moment vermindert stress verminderen en creëert meer headspace en ruimte voor privé goals. Ervaar de business & vrije kijk van Soraya.

Afgelopen maand was ik bij het event “Uitclocktailen” van Work Vacation Vibes. Een super leuk netwerkevent in een uniek jasje, waar netwerken en meer leren over werk-privébalans samenkomen.

Mijn grootste learning was toch wel dat meerdere dingen tegelijk doen een enorme boosdoener voor je productiviteit is. Hoewel ik dit al wel wist, had ik geen idee dat de impact zo groot is. Sinds Uitclocktailen rond ik eerst taken voor een klant af, voordat ik met taken voor de volgende klant aan de slag ga. Ook heb ik mijn meldingen voor Whatsapp en social media uitgezet. Ik merk dat ik veel meer op een dag gedaan krijg!

- Sharon Boerboom

Eigenaar Marketing Agency

Niks zo leuk als de week af te sluiten met Soraya! Uitclocktailen met like minded ondernemers heb ik als onwijs relaxed netwerken ervaren. Soraya zorgt voor een fijne sfeer en geeft ook jou vast nog leuke take aways mee! Dus eh… schrijf je in voor de volgende! Alvast cheerzzzz!

- Saskia Veltenaar

Online Techlady & Digiwijzeres

Pssst. aarzel niet om een business buddy of collega mee te nemen naar Uitclocktailen. Samen ontspannen en netwerken is nog leuker!

Count me in!

Meld je gratis aan
Proost op je weekend!