Productiviteitschallenge

21-22-23 maart

3-daagse transformatie van je werkdag. – Yes, no bullsh*t –
Leer lifelong skills aan maak van elke werkdag een productieve en relaxte werkdag.

Ga aan de slag met meer focus en structuur in je zakelijk en privé leven. Als ambitieuze professional barst je van de ideeën en heb je een eindeloze takenlijst. En dan wil je ook nog naar alle leuke dingen in je privé tijd. Maar Hoe dan?! 

Nou, door mee te doen aan deze challenge en een simpel systeem aan te leren.

Inschrijven challenge

 

Door je in te schrijven voor deze challenge word je niet alleen productiever en relaxter, maar krijg je ook nog eens waardevolle tips en toffe aanbiedingen van mij per e-mail. Je gegevens zijn bij ons veilig, check de privacyverklaring.

 

 

Je pakt je kop koffie en notitieblok/app en klapt je laptop open. 21 ongelezen mails, 20 taken op je lijst en 8 onbeantwoorde DM’s. Op 10-0 achterstand begin je te werken, je voelt je?‍♀️ superwoman en tegelijkertijd moet je bijna?kotsen.  

In je agenda zie je 3 klantcalls én in je dm staat een verzoek van een potentiële klant. Die wil je echt spreken. Maar dan word je gebeld door je VA: er staat een fout op de site en daardoor loop je klanten mis.

* f8ck why me! * 

Dan is het 14.00 uur. Je maag stribbelt tegen – want je hebt vet honger. Waarom heb ik nog niet geluncht! Denk je, terwijl je je zo had voorgenomen om het anders te doen. Ok, nu snel eten en daarna terug in de chaos. De laatste klantcall en upsell rond je af. Wat mail doorakkeren en dan…. is het in een keer 19.00 uur! Terwijl je had voorgenomen om tot 17.00 uur te stoppen met werk en eindelijk is wat aan selfcare te doen.

Het is niet gek

Het is niet gek dat dit vaker gebeurt dan je wilt. Dat je terugvalt in je oude patroon. Terwijl je anders wilt. Je hebt verschillende rollen, marketeer/expert/ouder/partner/vriendin/dochter etc.. Veel mensen plukken aan je en je onderneming is veeleisend. Met jouw hoge verantwoordelijksgevoel – zakelijk en privé – is het ook niet vreemd dat je je continue druk voelt.

Maar wanneer je een systeem hebt dat voor je werkt én waardoor jij in control bent dat zorgt voor minder stress en meer headspace. Het aanleren van dit systeem is easy. Begin bij het inschrijven voor de challenge. 

Inschrijven challenge

De Challenge zorgt voor: 

 1. Tijdwinst van minimaal 1 uur per werkdag.
 2. Relaxte werkdag voor jou: hacks voor energie.
 3. Tijd en headspace voor me-time/selfcare.
Meer vrijheid in je werkdag.

Wat kun je verwachten?

Live zoomsessies

3 dagen 3 webinars van 30 minuten. Op
dinsdag 21 maart
woensdag 22 maart
donderdag 23 maart starten we de dag om 09.00 uur met super belangrijke informatie om diezelfde werkdag soepel te laten verlopen. En alleen als je elke dag de tools en tips toepast, dan leer je life long skills aan. Want deze skills aanleren vereisen oefening, theorie en accountability (I got you).

Je ontvangt de replays, maar als je er niet live bij bent, dan maak je de kans op succes erg klein voor jezelf. En dat wil je toch niet?

Onbeperkt vragen stellen

Tijdens die 3 dagen sta ik van 09.30 – 21.00 uur voor jou klaar. Ik beantwoord je vragen over het toepassen van de tips en inzichten via de DM.

Vergroot de kans op het aanleren van productieve skills door jouw persoonlijk challenge* vooraf in te sturen. Waar loop jij het meest tegenaan in jouw werkdag? Wat wil jij dat er opgelost wordt?

*  de persoonlijke uitdagingen worden anoniem behandeld. 

Inchecken.

Meer structuur

Meer structuur brengt je meer vrijheid. Ja die is dubbel hè? Je regelt gemakkelijk een overzicht waardoor je juist flexibeler ben. Je weet namelijk want er te doen staat als er iets onverwachts gebeurt. Door een simpel structuurtje zit jij in de drivers seat en heb je dus controle over je werkdag.

Je leert slimmer werken, waardoor je minder tijd kwijt bent aan de dingen die je doet. Hallo, meer headspace en meer ruimte voor [ vul in ]. Denk aan passieprojecten, lange lunches en quality time ‘s avonds.

Energie en pauzes op dag 2<br />

Energie & Pauzes

Naast een goede planning maken oplaadmomenten tijdens je werkdag je productief en relaxt. Onmisbaar onderdeel van elke werkdag. En toch wordt die vaak overgeslagen, looking at you kid ?.

Na deze dag mis je geen pauzes meer en begrijp je waarom dit essentieel is voor een goede werkdag. 

Money Management

Ontkoppelen

Ontkoppelen is jezelf even losmaken van je werk en genieten van je vrije tijd. Eng he? Je bedrijf even laten voor wat het is? Maar ontkoppelen is cruciaal voor de groei van je bedrijf. Als jij niet regelmatig ontkoppelt dan komen er sh*tty mistakes, je mist kansen en je wordt ongeduldiger. Dingen die klanten gaan opvallen en waardoor ze kunnen afhaken.

Je leert je ook waarom cocktails zo belangrijk zijn.

Disclaimer

De challenge kent deze bijwerkingen ?: Je wordt een gezelliger en relaxter mens. Op de lange termijn zijn de effecten van de challenge stressverlagend.

De challenge is voor jou als: 

 • De to do lijst alleen maar langer wordt in plaats van korter.
 • Jij structureel luncht achter je laptop of helemaal vergeet te eten.
 • Je geen idee hebt hoe je meer focus en structuur in mijn bedrijf moet krijgen.
 • Je heel graag met een ontspannen gevoel om 17.00 uur de laptop dicht wil doen i.p.v. “nog even dit afmaken” en dat het dan ineens 20.00 uur is.
 • Of dat je toch een ‘stressgevoel’ voelt als je wel stopt met werken om 17.00 uur.

WIN WIN WIN

Extra motivatie voor de challenge. Ik gun je productieve werkdagen en de dus de skills daarvoor. Maar skills worden niet zomaar aangeleerd. Een beloning in het vooruitzicht stellen is een belangrijk onderdeel voor succes. En zo competitief als jij bent, weet ik dat jij ervoor gaat. 

Schrijf je in voor de challenge en maak kans op deze prijzen door te delen op social media  dat je meedoet met de challenge. Voor elke posting krijg je 1 punt. Vergroot je winkans door jouw knelpunt in je werkdag in te sturen, laat mij weten waar jij een oplossing voor wilt (2 punten). 

24 maart maak ik de winnaars bekend. Jouw naam zet ik op een lootje met de andere deelnemers. Heb je 5 punten, dan krijg je 5 lootjes. Uit de grote pot kies ik dan 3 winnaars!

#1 COCKTAILS

Drankjes doen in The Gyros Club Den Haag.

pakket dat je helpt

#2 GOODIE PAKKET

Goodiespakket voor een productieve & relaxte werkdag t.w.v. €30,-

Het boek wat een baas. Solopreneur inzichten.

#3 BOEK

Het boek ‘Wat een Baas’ van schrijver Marthe Walter. Mijn inzichten en tips staan in het hoofdstuk vakantie.

Testimonials

Soraya heeft me op verschillende manieren de ogen geopend. Door onze gesprekken en haar content ben ik anders gaan kijken mijn werk-vrije tijd balans en hoe ik met name dat belangrijker kan maken – dat was hard nodig. 

Merel Lamboo

Multimastermind, Clubhuis voor Multimensen

Soraya heeft mij uitgelegd hoe zij is begonnen en heeft waardevolle tips gedeeld, waardoor je kan experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door bijvoorbeeld 6 keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben, zodat je een goede startperiode heeft. Ook heeft ze mij een goed beeld geschetst van hoe je de werk-privé balans in evenwicht houdt. Soraya is een ontzettend inspirerende vrouw en heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had.”

Tessa van Breeden

Customer success manager en schrijver

Goed voorbeeld.
Review Amanda van MAB Media.

Hey Soraya hier, Wie ben ik om jou te helpen?

Iedereen noemt mij gestructureerd en goed georganiseerd. Nou.. ik was dat meisje met het lelijke handschrift en een kerkhof aan volgekalkte briefjes. Grote ambities en bereid om álle taken op te pakken die ik zag. Vastberaden om te leren en te laten zien wat ik kan. Elke dag startte ik met een motherload aan taken. Een paar schoof ik door. Morgen weer een dag, toch? 

Het doorschuiven werd een routine en ik verbloemde dat ik bepaalde taken niet afkreeg doordat de belangrijkste dingen wel gedaan werden en collega’s er weinig last van hadden. Maar ik zag het wel… en dit kon niet langer doorgaan. Dit tempo aan werk en de losse eindjes. 

De angst voor het laten vallen van steken + de honger naar meer succes, was groot genoeg om er iets aan te aan mijn manier van werken. Zo hongerig als ik was scande ik alle lijstjes van top zakenvrouwen. Al die lijstjes hadden 2 dingen gemeen: timeboxen en kortere lijstjes. Voelde heel raar, je tijd afbakenen per taak en minder taken op je lijstje? Maar ja, die vrouwen zijn er wel aan de top gekomen. 

Met een nieuwsgierige blik ben ik het gaan testen en alles werd een stuk rustiger. Ik had niets verteld aan mijn vrienden, want ik wilde eerst zelf uitvinden of dit werkte. Op een gegeven moment zei mijn beste vriend: “je hebt iets nieuws, je bent anders en het is niet je parfum”. Toen wist ik het, HET WERKT! Even nog een rijtje extra bevestiging: 

Mijn methode leidde naar

 • 3 promoties in 3 jaar tijd. 
 • de functie afdelingshoofd digitale communicatie.
 • het lanceren van de meest complexe websites bij de overheid.

 • een succesvol bedrijf.
 • 40 keer Griekenland in 5 jaar tijd.
 • tijd en headspace voor vrienden.

Antwoorden op jouw vragen

What the F.A.Q.?

Krijg ik de replays? Ja

Als je je aanmeldt dan krijg je na afloop. Kun je er niet live bij zijn? Stuur dan jouw vraagstuk in per mail naar soraya@workvacationvibes.com

Ik ben geen planner, is dit wel iets voor mij?

Juist als je geen planner bent is dit een goede challenge voor jou. Maak je geen zorgen, ik zet je niet in een strak keurslijf, want daar hou ik als planner pur sang ook niet van.

We zorgen voor een kleine structuur die meer vrijheid geeft en waardoor je tijd overhoudt voor jezelf/passieprojecten/vrienden.

Kan ik mijn eigen uitdaging indienen?

De webinars zijn vooral gericht op waardevolle tips en tricks voor jou. Gedurende de dag kunnen we sparren over jouw vraagstuk via Instagram of LinkedIn. Kun je er niet live bij zijn? Stuur dan jouw vraagstuk in per mail naar soraya@workvacationvibes.com en dan krijg je tips in de periode van de challenge.

Mijn vraag staat er niet bij

Stuur je vraag naar soraya@workvacationvibes.com of DM via Instagram  of LinkedIn

Waar wacht je nog op? Verspil geen tijd, maar win juist tijd.

Inschrijven challenge

Jouw gegevens zijn veilig ons bij ons, zie onze privacyverklaring. We gebruiken je emailadres om je op de hoogte te houden van onze diensten. Door je aan te melden voor de challenge ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Re;axte en productieve werkdag.