Hou meer tijd over

Je werkweek halveren. Dat klinkt te mooi om waar te zijn! Maar toch is het mogelijk. Ik leef elke dag het bewijs dat dit kan. Ik laat je graag zien hoe dit voor jou mogelijk is. 

24/7 AAN

Je besteedt uit, maar je hebt nog steeds geen tijd voor jezelf. Het is zelfs nog meer werk geworden. Je staat 24/7 ‘aan’ en lichamelijke klachten zoals trillende oogleden, vaak verkouden en snel moe zijn komen je ook niet onbekend voor? I feel you. Aan jou, ondernemer met 2-5 freelancers, wil ik laten zien dat het ook anders kan.

Matchcall aanvragen

Samen ontdekken hoe jij niet 24/7 AAN hoeft te staan voor een succesvol bedrijf? En hoe jij je meer tijd over houdt? Dat kan zeker. Om in te schatten of ik jou kan helpen heb ik een paar vragen voor je.

Na het invullen van het formulier neem ik contact met je op en stuur ik je de link om de call in te plannen.

Na deze call ben je nergens tot verplicht. Als het van beide kanten klinkt en ik zeker weet dat ik de juiste coach ben om je te begeleiden naar tijd over houden zal ik een gepast aanbod delen. 

Elke maand maak ik ruimte voor maximaal 3 gratis matchcalls.

Vul de vragen in

Als je zou investeren in meer tijd voor jezelf en het leven van jouw droomleven. In welke range ligt dan jouw budget?

3 + 12 =

Get to know Soraya in 1 minute

Ik hou van werken, maar ook van vakantie. Inmiddels heb ik gerealiseerd dat een succesvolle carriére/bedrijf leuk kan zijn. Maar dat het eenzaam is zonder goede vrienden en je opgesloten kan zijn in je ambities.

Nu heb genoeg headspace voor mijn vrienden en heb ik de vrijheid om 10x per jaar naar Griekenland te gaan. Ik heb weinig stress tijdens lanceringen, kan midden op de dag in het zwembad/de zee liggen. En dat terwijl mijn bedrijf verder groeit.

Fun Facts 

Mijn methode met 70% slagingskans komt door
✅15 jaar ervaring verandering realiseren in complexe overheidsorganisaties
✅ 5 jaar coachend leiddinggeven,
✅ Wetenschappelijke opleiding bestuurskunde
✅ 4 jaar optimaliseren van de methode
✅ Coachingstrajecten etc..

  • Ik ben op m’n 27e afdelingshoofd digitale communicatie geworden.
  • 15 jaar Communicatie professional
  • >45 keer in Griekenland geweest, maar ik woon er nog steeds niet.
Eline Maree

Soraya heeft veel praktische kennis die je helpen om je leven nog beter in te richten op jouw voorwaarden. We willen als ondernemer allemaal vrijheid, maar hoe regel je dat praktisch aan de achterkant? Dat je ook echt vrijheid hebt als je vrij bent?

Daar komt Soraya om de hoek kijken met haar kennis, ideeën en potjes. Ik heb veel geleerd van haar workshop en zou het iedereen aanraden die klaar is om die vrijheid ook echt te pakken in zijn of haar leven.

Merel Lamboo

Soraya heeft me op verschillende manieren de ogen geopend. Door onze gesprekken en haar content ben ik anders gaan kijken mijn werk-vrije tijd balans en hoe ik met name dat belangrijker kan maken – dat was hard nodig. Ook heb ik van Soraya geleerd om geld te verdelen in potjes voor specifieke doelen, wat sparen een stuk leuker en makkelijker maakt.

Soraya is daarnaast een grote inspiratie op multipassionate gebied, zeker ook hier weer met het oog op vrije tijd, herstel en het belangrijk maken van tijd met familie en vrienden. Heerlijk mens om in je netwerk te hebben en mee te sparren over wat je echt belangrijk maakt in je leven.

Randy van Ekeren

Soraya slaat gelijk de spijker op zijn kop waardoor je inziet dat hoe je nu werkt, niet werkt. Daarnaast is Soraya ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken en te communiceren. Relaxed, lekker positief en een op en top ervaringsdeskundige in wat ze biedt.

Everdien van der Leek

Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals.

Tessa van Breden

Mijn take away: experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door onder andere zes keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben.

 

 

 

Waar wacht je nog op?

Halveer je werkweek en behoud je omzet.