Soraya in de sneeuw

Stressvrij december door 2 daagse

Your ultimate december survival guide

7 & 8 december

Push je jezelf tot het uiterste in december? En wil je dat echt niet meer? Wil je een keer relaxed de drukste maand van het jaar door?

Meld je dan nu aan voor de Stressvrij December tweedaagse en ontdek hoe je de drukte van de feestdagen met gemak kunt beheersen.

Ben je een hardwerkende professional met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid? Heb je elk jaar moeite om je hoofd koel te houden te midden van de chaos van de decembermaand? Dan is deze luchtige challenge ideaal voor jou!

Wat kun je verwachten?

Dag 1: “Werk & Last-Minute Drukte”

  • Prioriteer je werklast tijdens de drukke decemberperiode.
  • Ontwikkel een aanpak om last-minute klantverzoeken efficiënt en effectief af te handelen.
  • Ontdek simpele 2 minuut mindfulness-technieken om je geest kalm en gefocust te houden, zodat je van je kerstontbijt kunt genieten zonder zorgen.

 

Dag 2: “Familie & Feestelijkheid”

  • Leer hoe je harmonie en vreugde kunt behouden tijdens familiebijeenkomsten, zelfs met lastige familieleden.
  • Ontdek effectieve communicatietechnieken om stressvolle situaties te verminderen.
  • Krijg inzicht in manieren om zelfverzekerd grenzen te stellen zonder schuldgevoelens.

 

Doei December Drukte!

Wat krijg je?

  • Twee luchtige uurtjes met waardevolle inzichten die 1 uur tijdwinst per week opleveren.
  • Toegang tot tools om je feestdagen vlekkeloos te laten verlopen.
  • Een ondersteunende community van gelijkgestemde professionals met wie je ervaringen kunt delen en kunt netwerken.

Mis deze kans niet om deze december de stress te verminderen en optimaal van de feestdagen te genieten. Schrijf je vandaag nog in voor de Stressvrij December tweedaagse en ontdek hoe je jouw feestseizoen naar een hoger niveau tilt.

 

Sneeuw Soraya
Kerst licht

Waar & Waneer vindt het plaats?

Datum: 7 en 8 december 

Tijd: 09:00 – 10:00 uur

Locatie: Online – Leer vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor!

Count me in!

Meld je gratis aan
Kerstboom

Wacht niet tot de decemberdrukte je overweldigt en wees het voor. Doe mee aan de Stressvrij December challenge en maak van deze feestdagen een tijd van rust, joy en succes!

Groeten, 

Soraya
Jouw Gids voor Ontspannen Feestdagen!

Over Soraya

Vaak vakantie nemen of op een andere locatie zijn betekent niet automatisch relaxt zijn en vrij zijn van werk. Ik nam 6x per jaar vrij in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes. En moeten is niet relaxt of relaxen.

Ik moest heel veel van mijzelf. Begrijp me niet verkeerd. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress.

Al wandelend in Griekenland zei een Griekse man: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestresst.

Hoe komt het toch dat ik op vakantie in het buitenland ben en toch niet relaxt ben? 

Het heeft mij 2 jaar gekost om daar achter te komen en een lifestyle te creëren te komen waarin ik ook echt rustig ben en echt kan ontspannen. Ik heb mijn eigen code gekraakt!  Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 6 jaar ervaar ik minder die lasten en druk die bij het ‘aan’ staan horen. Maar dat betekent niet dat ik niet aan mijn verplichtingen voldoe. Daar zorg ik ook voor.

Work Hard & Feel Relaxed – waar je ook bent.

Door mijn lifestyle voel ik mij sinds 2015 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxt ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Meld je gratis aan
soraya