Nieuwjaarssessie

Leef jij nog op de manier die je bedacht had?

Wil jij 2023 anders inrichten dan 2022? Maar weet je nog niet hoe? Geef dan jezelf een nieuwjaarssessie van 1,5 uur én een training cadeau! 

Take a deep dive into your life to live your best life!

Investering is €175,-. De sessie kun je alleen boeken in de periode 1 december – 20 januari

Julia’s story 2021

Ze had geen strategie voor 2021, maar ze had de intentie om een energiek leven te leiden met de vrijheid om te doen wat zij wilde. Eindstand 2021: ze werd geleefd door haar klanten en de agenda’s van anderen. Door de overvolle takenlijst en intensieve dagen had ze weinig energie voor de dingen en de mensen die ze leuk vindt.

Julia’s story 2022

Haar persoonlijke strategie voor 2022: Een energiek leven op haar voorwaarden met ruimte voor vrienden. Haar keywords: boek schrijven, 2 maanden reizen, workation organiseren, tiny house, 3x per week fitness. Stand november 2022: leven helemaal on track en vol energie. Alle doelen zijn bereikt én ze heeft het gevoel van vrijheid.

Wat gaan we doen?

Via de online module bepaal je wat jouw voorwaarden zijn. Je beantwoordt vragen zoals:

  • Hoe ziet het leven wat ik wil leiden eruit? 
  • Met wie omring ik me?  
  • Hoeveel dagen werk ik? 
  • Hoeveel maanden heb ik vakantie? 
  • Waar en hoe woon ik? 
  • Wat voor bedrijf is daar ondersteunend aan?
  • Welk omzet, winst en salaris hoort bij dat leven? 

In de sessie van 1,5 uur maken we van de antwoorden op die vragen een concreet en realistisch plan. Daardoor kan jij van het dromen en goede voornemens maken naar het daadwerkelijk leven van jouw ideale leven gaan.

Wat krijg je?

Droomlifestyle in de online academy

Online training droomlifestyle

Toegang tot de online academy met de training. Door de training weet jij hoe het leven dat jij wilt leiden er concreet uit ziet. 

Videobellen met Soraya Koendjbiharie.

Call

 In de sessie van 1,5 uur maken we via Zoom een realistisch plan zodat jij daadwerkelijk het leven kan leiden wat jij voor ogen hebt.  

genieten-van-het-leven

Investering
€175,-.

Wanneer? 

Na aankoop van een ticket ontvang je een link waarmee je de sessie kan inplannen.

Er zijn 5 tickets voor de nieuwjaarsessie en ze zijn te boeken in de periode 1 december – 20 januari.

Betalen in termijnen mogelijk.

The F.A.Q.

Heb je nog vragen over het leven op jouw voorwaarden? Check de F.A.Q. of stuur me een berichtje.

Ik kan niet in die periode

Kun je niet in de periode 12 december – 20 januari? Stuur me dan een berichtje via social media of soraya@workvacationvibes.com en dan kijken we wat er mogelijk is.  

Ik hou niet van strakke plannen

Mooi, ik ook niet. Maar wel van een realistische structuur die bij jou past en ervoor zorgt dat jij jouw doelen en dromen wel realiseert. 

Hi, Ik ben Soraya

Sinds 2015 leef ik op mijn voorwaarden. Elk jaar heb ik het gevoel van vrijheid en rust. En dat zonder mijn ambities tekort te doen. Zo heb ik in de periode 2015-2017 drie promoties gemaakt – met als laatste promotie hoofd digitale communicatie – én ging ik die periode 21 keer naar Griekenland. In het jaar daarna werd ik finalist communicatietalent van het jaar en verbouwde ik mijn droomhuis. 

Nu ook als ondernemer leef en onderneem ik op mijn voorwaarden. Zonder concessies of schuldgevoel.

Dat doe ik niet met een strak uitgewerkt plan met harde KPI’s, maar met een persoonlijke realistische en fijne strategie.

Testimonials

Vorig jaar dacht ik nog dat een vrij en succesvol leven alleen kon als je een hoog inkomen had. Tot ik Soraya leerde kennen. Want niets is minder waar. Door bewust bezig te zijn met wat je moet doen, wanneer je dat doet, en voor momenten kiezen wanneer je wilt werken en vrij wilt zijn. Daardoor heb ik vaker een echt vrij moment. Zonder daarvoor een topinkomen te hoeven hebben. Door tips van Soraya die toepasbaar zijn op mijn eigen situatie.

Sabine Sabelis

Visueel branding expert

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de ene werkt, hoeft natuurlijk niet voor jou te werken.  Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Super fijne vibes en veel goede informatie! Ik ben helemaal fan van de sessies. Ik heb altijd het gevoel alsof ik mega sprongen kan gaan maken daarna! ? Work hard – chill harder ?

Senna Eijkemans

Eigenaar, Bloemetje komt zo

Investering
€175,-.

Wanneer? 

Na aankoop van een ticket ontvang je een link waarmee je de sessie kan inplannen.

Er zijn 5 tickets voor de nieuwjaarsessie en ze zijn te boeken in de periode 1 december – 20 januari.

Betalen in termijnen mogelijk

Stippel jouw roadmap voor 2023 met mij uit

Soraya in The Gyros Club met Moet Champagne Nieuwjaar