In 1 uur tijdwinst en grip op je geld 

Download het gratis ebook

Met het downloaden van het ebook krijg je niet alleen meer grip op je tijd en geld, maar krijg je ook nog eens waardevolle tips en toffe aanbiedingen van mij per e-mail. Jouw gegevens zijn veilig ons bij ons, zie onze privacyverklaring.

Te weinig tijd en geldstress

The story of the life of an entrepreneur. Uhm nee hoor. Hoeft helemaal niet zo te zijn en het hoeft ook helemaal niet ingewikkeld. Het idee van te weinig tijd hebben en zorgen over geld zorgt voor veel stress. Het vreet headspace. Het zijn de grootste roadblocks in een vrij en succesvol leven vol vakantievibes.

Die roadblocks hef ik graag met je op. Echt? Ja! Want deze stress hoeft er niet te zijn. Als die er wel is heeft dat negatieve effecten op je relaties, gezondheid, vrije tijd en je bedrijf.

Ga jij voor het verminderen of elimineren van deze stress? 
Regel het door de 9 opdrachten in 1 uur te doorlopen. 
✅Vraag dan het ebook aan.

Download het gratis ebook

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, zie onze privacyverklaring. We gebruiken je emailadres om je op de hoogte te houden van onze diensten. Door het aanvragen van deze download ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Anti-stress-garantie

Voel jij juist meer stress opkomen na het doen van de oefeningen?
Maak dan gebruik van de anti-stress-garantie. Schakel mij gratis in en ik zorg ervoor dat jij weet wat jij moet doen om die stress te elimineren. 

Testimonials

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de ene werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken. Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

“Soraya heeft me op verschillende manieren de ogen geopend. Door onze gesprekken en haar content ben ik anders gaan kijken mijn werk-vrije tijd balans en hoe ik met name dat belangrijker kan maken – dat was hard nodig. Ook heb ik van Soraya geleerd om geld te verdelen in potjes voor specifieke doelen, wat sparen een stuk leuker en makkelijker maakt.

Merel Lamboo

Multimastermind, Clubhuis voor Multimensen

Soraya heeft mij uitgelegd hoe zij is begonnen en heeft waardevolle tips gedeeld, waardoor je kan experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door bijvoorbeeld 6 keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben, zodat je een goede startperiode heeft. Ook heeft ze mij een goed beeld geschetst van hoe je de werk-privé balans in evenwicht houdt. Soraya is een ontzettend inspirerende vrouw en heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had.”

Tessa van Breeden

Customer success manager en schrijver

Even voorstellen

Hi, ik ben Soraya.

Ook wel miss productiviteit & miss spaarpotjes die 2 jaar lang bonnetjes heeft bijgehouden. Geen zorgen dat hoef jij niet te doen. Ik heb zo’n 18 spaarpotjes zakelijk en privé. Waarom? Zo kan ik goed zien wat ik spaar en waarvoor ik spaar. Zo maak ik van mijn dromen doelen en van mijn doelen werkelijkheid. En dat op een relaxte manier.

Hoe dat zich uit? In 3 jaar tijd maakte ik 3 promoties, waarvan de laatste afdelingshoofd digitale communicatie was. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren 7-10 keer per jaar naar Griekenland geweest (m.u.v. de lockdowns) en ik woon al 4 jaar in mijn droomhuis. EN ik heb echt tijd voor de belangrijke dingen in het leven zoals quality time met vrienden, familie en ruimte voor dates.

Dat zonder stress, met veel vrijheid, 100% op eigen kracht en met een vast salaris van €2.709,-. Ja een vast salaris, ook al ben ik ondernemer.

Maar veel of weinig geld daar gaat het mijn klanten en voor mijzelf niet om. Het gaat erom dat jij het niveau bereikt waarop jij geen geldstress hebt en het leven wat jij wilt leven kan leiden. 

Je kunt mijn visie op productiviteit en money management ook kennen van media zoals De Volkskrant, het NRC (>500 reacties), Jinek.nl, Vriendin en Flair. 

Weg met tijd- en geldstress en hallo droomleven!  

Waar wacht je nog op? Verspil geen tijd, maar win juist tijd.

Download het gratis ebook

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, zie onze privacyverklaring. We gebruiken je emailadres om je op de hoogte te houden van onze diensten. Door het aanvragen van deze download ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Meer tijd en meer geld. Doe de opdrachten.