Inchecken bij Soraya

Ga voor een productieve en relaxte werkdag

En ervaar met mij hoe jij dat met de juiste tools kan inrichten

 Voel je je na een dag werken vaak gestresst? Krijg je niet genoeg gedaan in een dag? Wil jij écht productief werken en niet overspoeld raken door een te lange to-do-list, maar met meer focus werken aan de echt belangrijke dingen? Ben jij op zoek naar hacks die je werkdag beter maken?

Check dan in bij mij en ontvang tools & mindsethacks die bij jou passen. Het mooie is dat jij niet vrij hoeft te nemen voor deze Incheckdag.

Scroll verder voor wat je allemaal krijgt voor €130 €69,-.

Eerstvolgende check in is op 2 februari 2023

Er zijn 4 tickets per dag. Inchecken bij vindt ook plaats op:
10 en 16 februari
2  en 8 maart 

Ga met mij aan de slag voor een productieve en relaxte werkdag

Meer doen in een dag? De to-do-list helemaal afvinken én een voldaan gevoel. Meer energie en meer rust in je hoofd tijdens de werkdag? Ja, dat kan allemaal. Wil jij dit ook 1 dag ervaren? Check dan in!

Inchecken bij Soraya is echt iets voor jou als jij:

als je veel werk verzet, maar niet het idee hebt dat je genoeg doet.

veel klanten hebt en schippert tussen al het werk voor hen.

productiviteithacks zoekt.

in je vrije tijd nog veel aan werk denkt terwijl je wilt relaxen.

van de ideeën barst, maar er weinig van uitvoert en gefrustreerd raakt.

Ervaar hoe is het is om hard te werken én je relaxt te voelen én te genieten van je vrije tijd.
Zonder je schuldig te voelen naar je klanten en bedrijf. Want JA dit kan!

1 op 1 inchecksessie met Ghatiedja

Ga van 

Naar

Te ambitieuze takenlijst en het gevoel van dat je veel doet maar nooit genoeg.  Écht productief werken, niet overwhelmed raken en een voldaan gevoel.
Te laat (en ongezond) eten  Op tijd eten zonder cravings naar junkfood.
Veel ballen tegelijk in de lucht houden.  Gefocust wisselen tussen de ballen en minder stress daarover hebben. 
‘s Avonds woelen in bed omdat je hoofd aanstaat van de ideëen.  Ideeën een realistische plek geven én goed/rustig slapen.  
Klanten voor al het werk prioriteren en daardoor achterlopen met werk.  Op een fijne manier grenzen trekken naar klanten en het andere werk gedaan krijgen. 

 

Check in en ontvang

2 calls

2 calls á 15 minuten.
Samen kijken wij 1-op-1 naar jouw uitdaging en welke tools ervoor zorgen dat jij relaxt kunt werken. 
Ter waarde van €60,-.

Onbeperkt vragen stellen

De hele dag kun je van 08.30 – 21.00 uur sparren via de DM. Alles waar je tegenaan loopt kun je bespreken met mij via voicenotes of berichtjes.
Ter waarde van €120,-.

Werkboek

In het inflight magazine staan opdrachten die je helpen de dag productief en relaxt in te richten. 
Ter waarde van €20,-.

Hoe werkt het?

Tijdens je werkdag ga je aan de slag met tips/tools die je in de ochtendcall krijgt. Gedurende de werkdag ga je testen met wat wel of niet werkt. Tussendoor kun je via Instagram DM of WhatsApp sparren met mij.

Aan het einde van de werkdag hebben we de 2e call waarbij we de werkdag evalueren en bespreken hoe je gaat ontkoppelen zodat je zonder schuldig te voelen naar werk van je avond kunt genieten. 

Na aankoop van het ticket ontvang je een link om 2 calls in te plannen. 

Data

Elke ronde zijn er 4 plekjes zodat ik voor iedereen echt de tijd en headspace heb. Bij het aanmelden kun je een van deze data aanvinken.

Donderdag 19 januari
Donderdag 26 januari
Donderdag 2 februari
Vrijdag 10 februari
Donderdag 16 februari 
Donderdag 23 februari
Donderdag 2 maart

De data van de edities na maart zijn onbekend. 

Online academy

Ook krijg je toegang tot de online academy met het webinar Inchecken die je op een rustig moment later kunt bekijken. Ter waarde van €120,-.  

Investering

Ticket tijdelijk van €130 voor maar €69,-.
Tijdsinvestering: 2x 15 minuten en onbeperkt vragen stellen tussen 08.30 -21.00 uur. Dat kan via WhatsApp of via Instagram DM.

Vrije en relaxte werkdag.

F.A.Q. dit wil ik weten!

60 mensen gingen je voor en hebben nu een productievere én relaxtere werkdag.

Een hele dag Inchecken wordt ongeveer 10x per jaar georganiseerd. Inchecken is een onderdeel van de roadmap methode. De methode waardoor jij je eigen gebruiksaanwijzing en route leert kennen waardoor jij een relaxt leven leidt zonder jouw bedrijf, jouw inner circle en jezelf tekort te doen.

Ik ben niet vrij die dag, kan ik wel meedoen?

Dat is juist niet de bedoeling ;). Je gaat namelijk op ontdekkingsreis in je eigen werkdag. Daarom is het juist fijn als je wel werkt die dag. Je gaat dan aan de slag met het testen van tips & tools voor jouw ideale werkdag. 

Ik wil wel, maar ik ben te druk

Dan is JUIST NU het moment in actie komen. Anders blijf je met dit zeurderige en drukke gevoel rondlopen.

De dag wordt zo ingedeeld dat je goed en effectief kunt werken op relaxte manier. Je krijgt hacks die je de rest van de week en je leven kunt toepassen waardoor je je minder druk voelt én meer gedaan krijgt.

Ik heb een vraag over ….

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje via social media of via soraya@workvacationvibes.com.

Hi, leuk dat je tot hier scrollt :),

Ik ben Soraya een 35-jarige multipassionate ondernemer.

Ik ben enorm ambitieus en vanaf 2014 wilde ik meer, meer, meer carrière. Zo maakte ik in 3 jaar, 3 promoties waaronder tot afdelingshoofd digitale communicatie. De volgende stap was nog meer (productiviteit).

Eerst moest ik uitvinden dat meer rust leidt tot meer productiviteit. En toen dacht ik het te vinden door vaker op vakantie te gaan. Maar als je niet de juiste gewoontes hebt, dan denk je alsnog aan werk op vakantie en ben je verkouden wanneer je vrij bent.

Zo ambitieus als ik was tweakte ik heel mijn leven om gezond te blijven, vaak naar Griekenland te kunnen gaan én zakelijk te blijven groeien en succesvol te zijn. 

Dat lukte me doordat ik mijn roadmap helder heb. Zo leef ik al 7 jaar op mijn eigen voorwaarden zonder mijn bedrijf, mijn inner circle en mezelf tekort te doen én ga ik 5-10x per jaar naar Griekenland. 

Hoe dan?! Deze vraag krijg ik sinds 2015 wekelijks! Daarom heb ik de roadmapmethode ontwikkeld waardoor iedereen het leven wat hij/zij/hen wilt leven daadwerkelijk kan leiden. 

Ontdek jij de eerste stappen in je roadmap door in te checken?

Happy to help!  

Soraya
work vacation impleMENTOR

Testimonials

Ik raad iedereen aan om in te checken bij Soraya. Deze dame weet vanuit eigen ervaring precies wat ervoor nodig is om focus, productiviteit en ontspanning perfect te combineren. Dat doet zij door allerlei slimme tricks op het gebied van planning en mindset. Zo ben ik door haar tips en fijne adviezen nóg meer in balans tussen werk in privé. Soraya geeft heel veel waarde en weet door middel van haar enthousiasme écht te motiveren.

Amanda de Bruin-Wiegman

Eigenaar, Mind and Beauty

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de ene werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken.  Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.
 

 

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Via Instagram won ik een gratis ticket voor Inchecken bij Soraya, maar achteraf had ik hier ook absoluut zelf een ticket voor gekocht. Ik loop regelmatig tegen de uitdagingen van het ondernemen aan: gehaast aan de slag, een waslijst aan To Do’s en daardoor al snel opgaan in de waan van de dag. Die lunchpauze komt dan wel wat later, ik werk wat langer door en m’n eigenlijke doelen voor die dag heb ik dan (weer) niet kunnen afvinken.

Door in te checken met Soraya begon ik mijn dag veel relaxter, wist ik goed wat ik die dag wilde doen en kon ik me daar ook goed aan houden. Meer structuur en vooral meer rust. Ik raad het zeker aan aan ondernemers die ook omkomen in To Do’s, het liefst alles tegelijk oppakken en daardoor wel wat meer structuur en rust kunnen gebruiken. Tijdens het live inchecken ’s ochtends slaat Soraya eigenlijk gelijk de spijker op zijn kop waardoor je inziet dat hoe je nu werkt, niet werkt.

Daarnaast is Soraya ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken en te communiceren. Relaxed, lekker positief en een op en top ervaringsdeskundige in wat ze biedt.

Randy van Ekeren

Positionering & Communicatie expert voor coaches

“Gisteren checkte ik in bij Soraya voor de Work hard- feel relaxed workday. En hoe toepasselijk was dat nadat ik net was teruggekeerd van een heerlijk verblijf op Kreta 🇬🇷🧿! ⁣⁣
⁣⁣
De bedoeling van deze dag was om tijdens je werkdag zoveel mogelijk relaxed te blijven en toch zo efficiënt mogelijk te werken. Zodat je voldoende vakantievides kunt voelen, zonder je ambities en bedrijfsgroei op te geven. Je werkdag zo in kunnen richten, zodat dit voor jou voldoende rust geeft, je efficiënt werkt en aan het einde van de dag echt het gevoel hebt ook lekker gewerkt te hebben.
⁣⁣
We gingen aan de slag met het inflight magazine, en nee, niet een werkboek want dat klinkt ook weer zo alsof je moet “werken”. Ik ben mij vooral heel bewust geweest van de aantal keren dat ik “taskswitch” en geloof me, dat was best veel! Van even een mail lezen tot een pling op mijn telefoon, tot een vriend uit kreta die belt. Oh eh, ⁣waar was ik ook alweer mee bezig?? ⁣⁣
⁣⁣
Het is ook belangrijk een goede ochtend routine te hebben die maakt dat je de dag goed kan starten. En natuurlijk ook een routine om aan het einde van de middag te ontkoppelen van het werk. Mijn laptop opruimen en mijn bureau leegmaken, maar ook een to do lijstje voor de volgende dag, helpen mij daarbij!⁣⁣
⁣⁣
De check-in was de moeite waard en maakt me weer even bewust om goed naar mijzelf te luisteren en te ervaren wat voor mij werkt om zo lekker mogelijk de dag in te gaan en te gaan werken! “

Sylvia Klink