Inchecken bij Soraya

Hard werken op een relaxte manier kan zeker - Soraya.

Ga mee op reis in je eigen werkdag

En ervaar met mij in 1 dag de work hard feel relaxed methode

Je krijgt tools & mindsethacks om aan het begin van de dag je werkdag productief in te richten. Aan het einde van de dag weet jij hoe relaxed dit voelt. Ook kun jij dan goed ontkoppelen van de werkdag en relaxed genieten van je vrije tijd. Het mooie is dat jij niet vrij hoeft te nemen voor deze Incheckdag. 

Scroll verder voor wat je allemaal krijgt voor €27,-. 

Je hoeft niet te kiezen
tussen je ambities en relaxed zijn

Work hard feel relaxed

Work hard feel relaxed is je bedrijf laten groeien, je ambities waarmaken en dat op een relaxte manier met veel vakantievibes. Verlang jij naar een leven waarin je niet hoeft te kiezen tussen je bedrijf, vrije tijd en vrij voelen? Check dan in!

Worstel jij met…

  • het effectief en relaxt indelen van je dag?
  • ontkoppelen van werk en het altijd aan staan?
  • een onafgeronde to do lijst aan het einde van elke dag?

En mis jij die vakantievibes?

Laat je inspireren

En ervaar hoe is het is om hard te werken én je relaxt te voelen én te genieten van vakantievibes. Want JA dit kan! 

incheckenbijsorayaworktravelvibescocktails

Check in

We beginnen de dag om 08.15 uur relaxed via Zoom.

Mijn reis naar dit heerlijke leven

Ik deel met jou wat ik heb doorgemaakt om bij deze lifestyle uit te komen. In een relaxte vibe neem ik je mee in welke beslissingen ik maak op een dag zodat je goed en relaxt kan werken.

Hoe jij ook die vrijheid en succes in je leven kunt ervaren

Samen maken we het begin van de reis naar een succesvol leven vol vakantievibes voor jou. Je krijgt een checklist voor jouw werkdag. 

Sparren? 

Lukt het niet om te focussen of heb je juist behoefte aan ‘vacation & relax vibes’? Je mag alles aan mij vragen in de Facebookgroep. Je hebt 1 dag toegang tot mijn koffer met alle mindsethacks en tips.

Reisbegeleiding

Wil je met laser focus aan de slag? Check dan ook in bij de 2 werkblokken. Je deelt met welke taak je aan de slag wilt en doet daarna je camera uit. 50 min later nemen we een pauze en dan pakken we nog een blok van 50 minuten.

Check uit

Check uit met ons van 16.30 – 17.30 uur via Zoom en deel hoeveel dingen jij van je checklist aangevinkt hebt.

Wanneer?

Nog niet bekend
Check in: 08.45 – 09.30 uur.
Check uit: 16.30 – 17.30 uur. 

Geniet van je eigen werkdag

Maak dat verlangen naar een succesvol leven vol vakantievibes concreet. Ervaar het 1 dag en geniet van dit fijne gevoel! Na afloop weet je hoe je vakantievibes aanzet en heb je minimaal 1 inzicht waardoor jij een succesvol leven vol vakantievibes kunt leven.

Bonus 1

20 minuten 1-op-1 call voor persoonlijke aandacht voor jouw gewoontes t.w.v. €47,-.

Bonus 2

Onbeperkt vragen stellen in de Facebookgroep 7 dagen lang t.w.v. €47,-.  

Bonus 3

Verrassing per post.

Gegarandeerd productief & relaxed

Deze werkdag richten we zo in dat jij

  • productief kan werken.
  • je relaxed werkt zonder stress.
  • als je stress ervaart weet wat je de volgende keer moet doen.

We checken niet uit totdat jij je relaxed voelt.
Dat is de garantie die je krijgt bij deze reis.

Jouw vacation implementor voor 1 dag

Op deze dag spar ik met jou zodat jij álles hebt wat nodig is om productief te werken en relaxed een werkdag af te sluiten. 

Geniet van de reis

  • Na afloop heb je ervaren hoe het is om 1 dag vrij én succesvol te zijn. 
  • Weet je hoe je vakantievibes aanzet.
  • Heb je minimaal 1 inzicht wat er voor zorgt dat jij een succesvol leven vol vakantievibes kunt leven.
Laten we samen kijken naar hoe JIJ effectief kan werken.

vacation implementor

Hi! Ik ben een multipassionate met 3 takken in mijn bedrijf. Maar voor jou ben ik vooral de vacation impleMENTOR die ervoor zorgt dat jij én een vrij én een succesvol leven kan ervaren zonder je ambities op te geven. 

work hard

Hoofd digitale communicatie, senior consultant en vacation implementor. Ik heb zelf al 6 jaar die topjobs. Een leven met super work vacation vibes en ik gun jou dat ook!

Feel relaxed

Verlang jij naar meer vrijheid, meer vakantie en meer succes in je leven? Ga dan met mij mee op reis naar een lifestyle die jou energie en rust brengt. 

Wat ouddeelnemers zeggen

Review Amanda van MAB Media.

Soraya is veelzijdig, heeft een aanstekelijke energie en een enorme bak kennis. Soraya heeft mij geholpen om mijn dromen in concrete stappen om te zetten. Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals. Het enige nadeel is dat je vervolgens zelf weer hyper uit het gesprek komt en niet kunt wachten om de opgedane kennis toe te passen!

- Everdien van der Leek

Diëtist | Gezondheidswetenschapper| Spreker | Auteur

De incheckdag heeft mij veel gebracht. Vooral bewustwording van mijn gewoontes. Ik heb de neiging om op alles te reageren; een apje die binnenkomt of een telefoontje tussendoor. Door echt de focus te houden op mijn taken, was ik veel bewuster van mijn afleidingsgedrag. Ik heb dit ook meegenomen in dagen die erna volgden. Ook was ik heel bewust van wat ik nu belangrijk vind. Welke taken vind ik belangrijk en waar wil ik mijn prioriteit aangeven? Niet door anderen worden geleefd maar echt mijn eigen koers varen. Overigens ook als het gaat om mijn vrije tijd. Als ik mijn gezondheid belangrijk vind, moet ik daar ook prio aangeven. 

Kortom: de incheckdag heeft mij veel bewustwording gebracht! Maar ook concreet in een experimenteer vibe; voelen en uitproberen wat voor mij werkt. Superfijn!

- Ghatiedja Khadje

Connectiecoach & communicatieadviseur

“Gisteren checkte ik in bij @work_vacation_implementor voor de Work hard- feel relaxed workday. En hoe toepasselijk was dat nadat ik net was teruggekeerd van een heerlijk verblijf op Kreta 🇬🇷🧿! ⁣⁣
⁣⁣
De bedoeling van deze dag was om tijdens je werkdag zoveel mogelijk relaxed te blijven en toch zo efficiënt mogelijk te werken. Zodat je voldoende vakantievides kunt voelen, zonder je ambities en bedrijfsgroei op te geven. Je werkdag zo in kunnen richten, zodat dit voor jou voldoende rust geeft, je efficiënt werkt en aan het einde van de dag echt het gevoel hebt ook lekker gewerkt te hebben.
⁣⁣
We gingen aan de slag met het inflight magazine, en nee, niet een werkboek want dat klinkt ook weer zo alsof je moet “werken”. Ik ben mij vooral heel bewust geweest van de aantal keren dat ik “taskswitch” en geloof me, dat was best veel! Van even een mail lezen tot een pling op mijn telefoon, tot een vriend uit kreta die belt. Oh eh, ⁣waar was ik ook alweer mee bezig?? ⁣⁣
⁣⁣
Het is ook belangrijk een goede ochtend routine te hebben die maakt dat je de dag goed kan starten. En natuurlijk ook een routine om aan het einde van de middag te ontkoppelen van het werk. Mijn laptop opruimen en mijn bureau leegmaken, maar ook een to do lijstje voor de volgende dag, helpen mij daarbij!⁣⁣
⁣⁣
De check-in was de moeite waard en maakt me weer even bewust om goed naar mijzelf te luisteren en te ervaren wat voor mij werkt om zo lekker mogelijk de dag in te gaan en te gaan werken! ⁣⁣
⁣⁣
Wat helpt jou om de dag te starten en weer goed te ontkoppelen? “

Instagrampost @Sylvia_Klinkhr

- Sylvia Klink

HR adviseur voor het mkb

sorayaworktravelvibeszakelijksuccesvol

Vaak vakantie nemen of op een andere locatie zijn betekent niet automatisch relaxt zijn en vrij zijn van werk. Ik nam 6x per jaar vrij in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes. En moeten is niet relaxt of relaxen. 

Ik moest heel veel van mijzelf. Begrijp me niet verkeerd. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress. 

Al wandelend in Griekenland zei een Griekse man: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestresst. 

Hoe komt het toch dat ik op vakantie in het buitenland ben en toch niet relaxt ben? 

Het heeft mij 2 jaar gekost om daar achter te komen en een lifestyle te creëren te komen waarin ik ook echt rustig ben en echt kan ontspannen. Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 6 jaar ervaar ik minder die lasten en druk die bij het ‘aan’ staan horen. Maar dat betekent niet dat ik niet aan mijn verplichtingen voldoe. Daar zorg ik ook voor. 

“Work Hard & Feel Relaxed” – waar je ook bent.  

Door mijn lifestyle voel ik mij sinds 2015 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxt ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Wil je een dagje proeven van dit leven? Check dan in!

 Antwoorden op jouw vragen

F.A.Q. ik wil dit weten

Ik kan die dag niet vrij nemen

Dat is juist niet de bedoeling ;). Je gaat namelijk op ontdekkingsreis in je eigen werkdag. Daarom is het juist fijn als je wel werkt die dag.

De livemomenten zijn op 7 december om
08.45 – 09.30 uur voor de Check In
16.30 – 17.30 uur voor de Check Uit. 

Ik wil wel, maar ik ben te druk

Dan is JUIST NU het moment in actie komen. Anders blijf je met dit zeurderig gevoel rondlopen.

De dag wordt zo ingedeeld dat je goed en effectief kunt werken op relaxte manier. Je krijgt hacks die je de rest van de week en je leven kunt toepassen waardoor je je minder druk voelt.

Hoelang krijg ik toegang?

Je krijgt 7 dagen toegang tot de Academy met de tools en replays en de Facebookgroep Work Vacation Lounge.

Ik kan er niet live bij zijn

De replays van de livesessies, tools en opdrachten vind je terug in de academy. Je hebt 7 dagen toegang tot de academy. Je kunt dus ook een ticket kopen zonder er live bij te zijn. Maar het is wel leuker als je er live bij kunt zijn om samen te genieten van de work & vacation vibes.

Mijn partner begrijpt niet dat ik hier zo’n behoefte aan heb

Wanneer jij relaxter bent en lekker in je vel blijft zitten, profiteert jouw partner er ook van. Anders heeft hij/zij er last van. Jij blij, je parner blij! Als je tips toepast op de lange termijn dan heb je ook meer tijd en headspace om bewust te genieten van elkaar.

Ik daag je 1 dag uit om te ervaren hoe geweldig dit kan voelen.

Wat is 1 dag op een heel leven? Als jij deze dag minimaal 1 inzicht krijgt die je rest van je leven kunt toepassen, dan is dat toch goud waard? En dat voor maar €27,-.