Krijg grip op je geld voor een vrijer en succesvoller leven

Geen inzicht in je financiën? Regelmatig geldstress?

Breng jouw persoonlijke en zakelijke financiën in kaart met de moneytool en bepaal welk salaris en welke verdienmodellen passen bij jouw ideale leven zodat jij daar geen zorgen over hebt. 

Nu tijdelijk van €349,- voor €149,-.

Weg met geldstress 

Weinig grip op je geld, grote dromen voor je bedrijf en je privéleven? Dat is een one-way-ticket naar stress. Ik help je graag met het wegnemen van deze daarvan door inzicht in je huidige privé en zakelijke financiën én inzicht in jouw toekomstige vrije en succesvolle leven vol vakantievibes.

Wat kun je als jouw money roadmap ontdekt hebt? 

Je hebt dat heerlijke zorgeloze relaxte gevoel omdat je weet hoe je ervoor staat en waar je naartoe werkt! Die met-je-haren-los-in-de-cabrio-vibe. Beslissingen maken op basis van realistische cijfers was nog nooit zo makkelijk omdat je het direct toetst aan jouw droomleven.

Jouw sabbatical, grote vakanties, nieuwe huis of kantoor is binnen handbereik. 

Wanneer jij jouw money roadmap hebt ontdekt hebt voel je je relaxter en heb je meer headspace om te genieten van wat alles wat je onderneemt en beleeft.

Hoe?

Bepaal wat voor leven je wilt leiden. Vul dan de moneytool met je vaste lasten, spaardoelen en verdienmodellen. De tool laat zien welke producten je moet verkopen om jouw droomsalaris te realiseren. En echt deze tool werkt verslavend! #hooked on numbers 

Waarom?

Meer structuur geeft je meer vrijheid. Ja, lees die nog maar eens. Ik geloof en ervaar al 8  jaar financiële vrijheid doordat ik door meer structuur mijn money roadmap heb. Daardoor kan ik juist vrijer geld uitgeven en spaardoelen behalen.

Breng in kaart wat jouw salaris, omzet en winst moet zijn voor jouw ideale leven 

Regel voor 23 december een ticket en krijg de upgrade gratis mee. Normaal gesproken krijg je 30 dagen toegang, maar nu dan 60 dagen inclusief upgrade. Een ticket is nu tijdelijk van €349,- voor €149,-. 

Ontdek je money roadmap

Ga van verlangen naar zaken zoals vakanties, kantoor, tweede huis of een auto. Naar het concreet in kaart hebben wat je moet verdienen en waar je op kunt besparen.

Even voorstellen

Maar veel of weinig geld of wat dat dan mag zijn. Daar gaat het mij en mijn klanten niet om. Het gaat erom dat jij het niveau bereikt waarop jij geen geldstress hebt eHi, ik ben Soraya.

Ook wel miss potjes die 2 jaar lang bonnetjes heeft bijgehouden. Geen zorgen dat hoef jij niet te doen ;). Ik heb zo’n 18 spaarpotjes zakelijk en privé. Waarom? Zo houd ik overzicht en kan ik goed zien wat ik spaar en waarvoor ik spaar. En dat op een relaxte manier. Zo maak ik van mijn dromen doelen en van mijn doelen werkelijkheid. 

Hoe dat zich uit? In 3 jaar tijd maakte ik 3 promoties, waarvan de laatste afdelingshoofd digitale communicatie was. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren 7-10 keer per jaar naar Griekenland geweest (m.u.v. de lockdowns) en ik woon al 4 jaar in mijn droomhuis. EN echt tijd voor de belangrijke dingen in het leven zoals quality time met vrienden, familie en ruimte voor dates. Dat zonder stress, met veel vrijheid, 100% op eigen kracht en met een vast salaris van €2.709,-. Ja een vast salaris, ook al ben ik ondernemer.

Maar veel of weinig geld daar gaat het mijn klanten en voor mijzelf niet om. Het gaat erom dat jij het niveau bereikt waarop jij geen geldstress hebt en het leven wat jij wilt leven kan leiden.

Je kunt mijn visie op money management en potjes ook kennen van media zoals De Volkskrant, het NRC (>500 reacties), Jinek.nl, Vriendin en Flair. 

Weg met geldstress en hallo droomleven!  

Testimonials

Experimenteren met het ondernemerschap vanuit een veilige positie: door bijvoorbeeld zes keer je maandelijkse uitgaven als buffer te hebben.

Tessa van Breden

Copywriter, Tess typt

Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals.

Everdien van der Leek

Diëtist, auteur en spreker, Tess typt

F.A.Q. ik wil dit weten!

Heel begrijpelijk dat je meer wilt weten of vragen hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje! 

Moet mijn bankrekening delen?

Nee zeker niet. De moneytool kopieer je voordat je er mee aan de slag gaat. Zo kan niemand jouw privégegevens zien. Ik zou ook nooit vragen naar jouw cijfers en rekeningen. 

Kan ik later beginnen?

Je kunt op elk moment beginnen aan de training. Maar vanaf 1 januari gaat de prijs omhoog. 

Ik wil wel, maar ik ben te druk

De training en het in kaart brengen van jouw financiën duurt ongeveer 5 uur. En dan heb je gelijk inzicht in je verdienmodellen voor 2023 en hoe die ondersteunend zijn aan jouw ideale leven. 

Hoelang duurt de training?

De meeste deelnemers zijn er ongeveer 5 uur mee bezig. Advies is om de training in 3 blokken van 2 uur te doen, waarbij het laatst blok wat speling heeft. Zo vergeet je de materie niet en krijg je echt inzicht in plaats van nog meer stress omdat je de lessen te verspreid oppakt. 

Hoelang krijg ik toegang?

Normaal gesproken krijg je 30 dagen toegang tot de training. Als je nu instapt krijg je de volgende upgrade + toegangstermijn van 30 dagen ook mee. Dus in totaal krijg je 60 dagen toegang. 

Kan ik je toch even spreken over [...]?

Tuurlijk! Mail je vraag naar soraya@workvacationvibes.com of stuur me een berichtje via Instagram. 

Logo NRC Handelsblad
Kasboek in de Telegraaf
Workjuice werk en privé balans platform.

Ben jij er klaar voor om eindelijk grip te krijgen op je geld? Zodat jij echt het leven kan leiden waar jij aan denkt?

Maak dan je money roadmap.