Kraak jouw work vacation code voor het leven dat jij wilt leiden zonder je bedrijf en jezelf tekort te doen

3 maands programma

Kraak in 3 maanden jouw code door te sleutelen aan 6 gebieden die jou meer tijd, meer geld en betere relaties opleveren zodat jij het leven kunt leiden waarvan jij droomt.

We starten 24 oktober 2022! 

Kraak je code en ga van…

Stress en rennen geblazen omdat je code niet kent.

naar:

Voel je stressvrij doordat je je code hebt gekraakt.

Je werkt graag maar je wilt je ook graag relaxt voelen. Maar je hebt voor jouzelf nog niet de code gekraakt en je weet niet hoe dat eruit ziet. Dat is ook een ontdekkingsreis op zich en het is ook een puzzelstuk. Bij iedereen is dat zo anders. Iedereen heeft zijn eigen leven, eigen gewoontes, voorkeuren, werk noem maar op. Die code is voor niemand hetzelfde.

Wat kun je als je eenmaal die code gekraakt hebt?

Je doelen behalen en net zo relaxt voelen. Als je stressmomenten hebt weet je hoe jij daarmee moet om gaan. Of juist een pauze nemen of even doorzetten. Door jouw code weet jij wat werkt voor jou en wat relaxt voelt.

Wanneer jij die code gekraakt hebt voel je je energieker, vrijer, succesvoller. Alsof je vliegt door het leven.

Ik leef al 6 jaar volgens het motto Work Hard Feel Relaxed en heb promoties achter elkaar gemaakt, draai een goede omzet, heb tevreden klanten en ik heb 10x per jaar vakantie. Tijdens vakanties sta ik uit en dat zonder schuldgevoel. Zonder mijzelf, mijn klanten en mijn vrienden en familie te kort te doen.

HOE?

Doordat ik mijn work vacation code heb gekraakt. En dat kan jij ook voor jouw leven!

Doorloop het programma en kraak jouw code om jouw beste leven te leiden.

 

Speciaal voor wachtlijstdeelnemers is er een eenmalige korting van €800,- en kost het programma daarom maar €799,- ex btw. Dit aanbod geldt tot en met 30 september 23.59 uur.

Betalen in termijn mogelijk. 

Leer jezelf beter kennen en maak door de juiste gewoontes je dromen werkelijkheid. 

 

Inchecken is reflecteren, stand van zaken opnemen en weer doorpakken.

Inchecken

Wat is de status quo en waar wil je naar toe? Leer hoe inchecken ervoor kan zorgen dat je grip je leven hebt. 

Geld leren managen zodat je geen stress hebt.

Money

Krijg grip op je inkomsten en uitgaven.
Wat is er nodig om jouw leefstijl te financieren?

Vacation Management.

Vacation

Hoe richt je jouw vakantie en vrije tijd in? Denk je nog vaak werk in je vrije tijd? Leer hoe je bewust en onbezorgd kunt genieten van je vrije tijd zonder je ambities te kort te doen.

Healt Management.

Work

Hoe ziet je ideale werkdag eruit? En hoe richt je dat in? Wat doe je als het leven voorbij komt.

Inner Circle.

Inner Cirle

Ontdek wie er wel en niet bij je levensstijl past en hoe je jezelf opstelt naar je inner circle zodat je support hebt voor alles wat je onderneemt. 

Uitchecken.

Uitchecken

Yes, je hebt de code gekraakt voor meer tijd, geld, betere relaties en alles waarvan je droomt. Leer in deze module hoe je de goede gewoontes die je hebt opgebouwd vasthoudt. 

JOUW BONUS

#1 VERDIENMODELLEN

Welke verdienmodellen zorgen ervoor dat jij vrij en succesvol kan leven? En welke zorgen er voor meer vakantie?

#2 INSTA STORIES

Social media is het eerste wat verslonst als je een training gaat volgen. Met 20 storylines hoef je je geen zorgen te maken over een daling in het algoritme en verhoog je het engagement met je volgers. Je blijft met weinig inspanning actief.

#3 OFFICE MANAGEMENT

 LET’S ORGANIZE

(Home) office management. Creëer een plek of plekken waar jij optimaal in de workvibes komt en waardoor jij ook makkelijk kunt ontkoppelen van werk. Werk je in het buitenland? Ook dan regel je de beste werkplek met  deze bonus.

Deze methode kent de volgende bijwerkingen in je leven

Geld besparen

Meer geld verdienen

Tijd besparen

Stressarm zijn

Meer vrijheid

Meer relevante klanten

Minder gejaagd voelen en meer gedaan krijgen

Over Soraya

Vaak vakantie nemen of op een andere locatie zijn betekent niet automatisch relaxt zijn en vrij zijn van werk. Ik nam 6x per jaar vrij in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes. En moeten is niet relaxt of relaxen.

Ik moest heel veel van mijzelf. Begrijp me niet verkeerd. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress.

Al wandelend in Griekenland zei een Griekse man: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestresst.

Hoe komt het toch dat ik op vakantie in het buitenland ben en toch niet relaxt ben? 

Het heeft mij 2 jaar gekost om daar achter te komen en een lifestyle te creëren te komen waarin ik ook echt rustig ben en echt kan ontspannen. Ik heb mijn eigen code gekraakt!  Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 6 jaar ervaar ik minder die lasten en druk die bij het ‘aan’ staan horen. Maar dat betekent niet dat ik niet aan mijn verplichtingen voldoe. Daar zorg ik ook voor.

Work Hard & Feel Relaxed – waar je ook bent.

Door mijn lifestyle voel ik mij sinds 2015 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxt ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Testimonials

Wat een fijne ervaring! Bij Soraya gaat het echt om wat voor jou werkt en goed voelt. Want wat voor de ene werkt, hoeft natuurlijk voor jou te werken.  Ik ontdekte hoe ik mijn werk en ontspanning kan combineren! Heb nu veel meer energie en focus én tijd voor een wandeling.

Ghatiedja Khadje

Connectiecoach, Vivaltra

Super fijne vibes en veel goede informatie! Ik ben helemaal fan van de korte contact momentjes. kort maar krachtig, ik heb altijd het gevoel alsof ik mega sprongen kan gaan maken daarna! 🤩 Work hard – chill harder 🥰

Senna Eijkemans

Eigenaar , Bloemetje komt zo

Ik raad iedereen aan om in te checken bij Soraya. Deze dame weet vanuit eigen ervaring precies wat ervoor nodig is om focus, productiviteit en ontspanning perfect te combineren. Dat doet zij door allerlei slimme tricks op het gebied van planning en mindset. Zo ben ik door haar tips en fijne adviezen nóg meer in balans tussen werk in privé. Soraya geeft heel veel waarde en weet door middel van haar enthousiasme écht te motiveren.

Amanda de Bruin-Wiegman

Eigenaar, Mind and Beauty

Dit 3 maandenprogramma is inclusief online academy en…

6 calls

Om de 2 weken een call zodat de vaart erin blijft en je echt resultaten boekt. Samen kijken wij 1-op-1 naar jouw vraagstukken. 

3 Live Q&A's

De gekraakte code is voor elke deelnemer uniek. Maar we maken allemaal hetzelfde proces door. Stel je vragen aan mij, leer van elkaar en inspireer anderen met jouw reis.

Onbeperkt vragen stellen

Al je tussentijdse vragen kun je stellen per mail of via de Facebookgroep. 

F.A.Q. ik wil dit weten!

Heel begrijpelijk dat je meer wilt weten of vragen hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje! 

Ik wil wel, maar ik ben te druk

Dan is juist nu het moment in actie komen. Met dit programma pak je je slechte gewoontes en timemanagement aan die ervoor zorgen dat je je nu te druk voelt. Aan het begin definieer je jouw vrije én succesvolle leven. Alles toets je daaraan. Wat niet bijdraagt aan dit leven, schrap je. Daardoor krijg je o.a. meer ruimte in je hoofd en in je agenda. 

Kijken we samen naar mijn planning?

Ja planning is een belangrijk onderdeel voor jouw nieuwe lifestyle. Door de work vacation code voor jou te kraken kun jij juist én én doen. Trainingen volgen, tijd hebben voor geliefden én je bedrijf draaiende houden.

Is dit programma iets voor mij?

Als jij wilt vliegen door het leven, meer energie wilt hebben, minder stress van werk wilt hebben én al die gave zakelijke doelen wilt behalen? Dan is dit programma een cadeau aan jezelf wat je de rest van je leven gebruikt. 

Mijn partner begrijpt niet dat ik dit wil doen

Wanneer jij relaxter bent en lekker in je vel blijft zitten, profiteert jouw partner er ook van. Anders heeft deze er last van. Jij blij, je partner blij! Wanneer jij de code kraakt heb je meer tijd en headspace om bewust te genieten van elkaar. 

Denk aan al die mooie vakantiedromen van jullie… die worden straks werkelijkheid! 

Kan ik je toch even spreken over [...]?

Tuurlijk! Plan je gratis discoverycall in. 

Ben jij er klaar voor om eindelijk die transformatie door te gaan en het leven te leiden wat JIJ wilt leiden?