Your work vacation code

Kraak de code en transformeer je leven naar een succesvol leven vol vakantievibes

Creëer jouw nieuwe lifestyle waarin jij je vrij én succesvol voelt

De deuren zijn op dit moment gesloten. Meld je aan voor de wachtlijst om als eerste jouw ticket te bemachtigen.

Succesvol leven vol vakantievibes

Hoe kan ik mijn lifestyle aanpassen zodat ik mij relaxter voel en vaker vrij ben zonder mijn klanten en bedrijf tekort te doen?

Je werkt graag maar je wilt je ook graag relaxt voelen. Maar je hebt voor jouzelf nog niet de code gekraakt en je weet niet hoe dat eruit ziet. Dat is ook een ontdekkingsreis op zich en het is ook een puzzelstuk. Bij iedereen is dat zo anders. Iedereen heeft zijn eigen leven, eigen gewoontes, voorkeuren, werk noem maar op. Die code is voor niemand hetzelfde.

Wat kun je als je eenmaal die code gekraakt hebt?

Je doelen behalen en net zo relaxt voelen. Als je stressmomenten hebt weet je hoe jij daarmee moet om gaan. Of juist een pauze nemen of even doorzetten. Door jouw code weet jij wat werkt voor jou en wat relaxt voelt.

Wanneer jij die code gekraakt hebt voel je je energieker, vrijer, succesvoller. Alsof je vliegt door het leven.

Ik leef al 5 jaar volgens het motto Work Hard Feel Relaxed en heb promoties achter elkaar gemaakt, draai een goede omzet, heb tevreden klanten en ik heb 10x per jaar vakantie. Tijdens vakanties sta ik uit en dat zonder schuldgevoel. Zonder mijzelf, mijn klanten en mijn vrienden en familie tekort te doen.

HOE?

Doordat ik mijn work vacation code heb gekraakt. En dat kan jij ook voor jouw leven!

Vrije en succesvolle Soraya
Crack your code

Wat is jouw code?

Kraak jouw code en leef je beste leven!

Het programma

Dit krijg je:

  1. 3 maanden ben ik jouw work vacation impleMENTOR en gaan we jouw code kraken zodat jij de rest van je leven kan leven volgens work hard feel relaxed, op jouw manier.
  2. In 6 calls lopen we 6 modules langs kraak jij jouw work vacation code. De code waardoor jij op wekelijkse basis vrij én succesvol voelt. Alle calls nemen we op zodat je je kunt focussen op het kraken. 
  3. Maandag tot vrijdag beantwoord ik al je vragen en ben ik ook je cheerleader en accountabilitypartner (fair use).

 

 

Soraya vrij en succesvol

#1: Inchecken & GO

Waar sta je nu in je leven en hoe wil je je voelen wanneer je die code gekraakt hebt? En hoe zorg je ervoor dat je regelmatig blijft inchecken bij jezelf en je bedrijf?

#2: money management

Nieuwe lifestyle financieren. Hoeveel heb je minimaal nodig en waar komt het vandaan? Wat heb je nodig voor al je vakantiedagen?

#3: Vacation management

Leren ontkoppelen van werk en bewust genieten van vrije tijd. Breng je doelen voor vakantiedagen in kaart.

 

#4: Work management

Hoe kun je effectiever en productiever werken? Welke afspraken maak je met klanten/werkgevers voor je nieuwe lifestyle?

#5: Health management

Wat is ervoor nodig zodat jij je fit blijft voelen en je bijna niet meer ziek bent? Welke sport/gezondheidsdoelen wil je bereiken en wat is daarvoor nodig?

#6: Inner circle management

Wat heb je nodig van je inner circle voor je nieuwe werk privé balans (lifestyle)? Bespreek dit met je beste vrienden/familie/partner. Hoe stel je op een fijne manier zonder schuldgevoel grenzen? 

Investering

€999,- inclusief alle bonussen én goodiepakket t.w.v. €50,- met allerlei producten die je gaan helpen tijdens jouw reis naar een nieuwe levensstijl. 

Bonus 1 Verdienmodellen

Welke verdienmodellen zorgen ervoor dat jij vrij en succesvol kan leven? En welke zorgen er voor meer vakantie?

Bonus 2 Insta stories

Social media is het eerste wat verslonst als je een training gaat volgen. Met 20 storylines hoef je je geen zorgen te maken over een daling in het algoritme en verhoog je het engagement met je volgers. Je blijft met weinig inspanning actief.

Bonus 3 Office management – let’s organize

Home office management. Creëer een plek of plekken waar jij optimaal in de workvibes komt en waardoor jij ook makkelijk kunt ontkoppelen van werk.

Work Hard Feel relaxed

vacation implementor

6 jaar geleden heb ik mijn code gekraakt en je krijgt me niet van deze code af. Ik geniet zoveel meer van vakanties, zakelijke successen en nog veel meer. Als vacation impleMENTOR zorg ik dat jij én een vrij én een succesvol leven kan ervaren zonder je ambities op te geven. Let’s crack your code!

Hard werken op een effectieve manier

Work hard

Ik geloof in keihard werken voor je business. Werken wanneer jij wilt en op een effectieve manier. Met topklanten werken, de gaafste dingen neerzetten en de omzet draaien die bij jou past.

Feel relaxed

Ik geloof in dat je nog beter werkt als je vaker ontkoppeld. Vaker echt vrij bent en bewust geniet van vacation vibes. 10x per jaar met vakantie zonder je ambities of je klanten tekort te doen. Ja dat kan. Ik doe het al 6 jaar. 

sorayaworktravelvibeszakelijksuccesvol

Vaak vakantie nemen of op een andere locatie zijn betekent niet automatisch relaxt zijn en vrij zijn van werk. Ik nam 6x per jaar vrij in 2015. Iedereen dacht: zij leeft het goede leven. Dat was op zich zo, maar dat bleken achteraf moetjes. En moeten is niet relaxt of relaxen. 

Ik moest heel veel van mijzelf. Begrijp me niet verkeerd. Dat moeten, die drive heeft me allemaal mooie dingen gebracht. Zo werd ik op mijn 27e afdelingshoofd digitale communicatie en was ik finalist Communicatietalent van Nederland. Maar het moeten bracht me ook onnodige stress. 

Al wandelend in Griekenland zei een Griekse man: “Moet je naar een vergadering ofzo?”.  Zelfs in het buitenland met de zon op mijn gezicht en nul werkafspraken liep ik gestresst. 

Hoe komt het toch dat ik op vakantie in het buitenland ben en toch niet relaxt ben? 

Het heeft mij 2 jaar gekost om daar achter te komen en een lifestyle te creëren te komen waarin ik ook echt rustig ben en echt kan ontspannen. Ik heb mijn eigen code gekraakt!  Daardoor geniet ik zoveel meer van zakelijke successen en vrije tijd. Al 6 jaar ervaar ik minder die lasten en druk die bij het ‘aan’ staan horen. Maar dat betekent niet dat ik niet aan mijn verplichtingen voldoe. Daar zorg ik ook voor. 

“Work Hard & Feel Relaxed” – waar je ook bent.  

Door mijn lifestyle voel ik mij sinds 2015 in charge. Ik word niet geleefd door en voor anderen. Ik voel me relaxt ook als ik keihard werk voor mijn ambities.

Antwoorden
op jouw vragen 

Ik wil wel, maar ik ben te druk

Dan is juist nu het moment in actie komen. Met dit programma pak je je slechte gewoontes en timemanagement aan die ervoor zorgen dat je je nu te druk voelt. Aan het begin definieer je jouw vrije én succesvolle leven. Alles toets je daaraan. Wat niet bijdraagt aan dit leven, schrap je. Daardoor krijg je o.a. meer ruimte in je hoofd en in je agenda. 

Kijken we samen naar mijn planning?

Ja planning is een belangrijk onderdeel voor jouw nieuwe lifestyle. Door de work vacation code voor jou te kraken kun jij juist én én doen. Trainingen volgen, tijd hebben voor geliefden én je bedrijf draaiende houden.

Is dit programma iets voor mij?

Als jij wilt vliegen door het leven, meer energie wilt hebben, minder stress van werk wilt hebben én al die gave zakelijke doelen wilt behalen? Dan is dit programma een cadeau aan jezelf wat je de rest van je leven gebruikt. 

Mijn partner begrijpt niet dat ik hier zo’n behoefte aan heb

Wanneer jij relaxter bent en lekker in je vel blijft zitten, profiteert jouw partner er ook van. Anders heeft deze er last van. Jij blij, je partner blij! Wanneer jij de code kraakt heb je meer tijd en headspace om bewust te genieten van elkaar.

Mensen die werken met Soraya

Soraya is veelzijdig, heeft een aanstekelijke energie en een enorme bak kennis. Soraya heeft mij geholpen om mijn dromen in concrete stappen om te zetten. Ze heeft veel ervaring en weet de juiste snaar te raken om je te helpen bij het verwezenlijken van je goals. Het enige nadeel is dat je vervolgens zelf weer hyper uit het gesprek komt en niet kunt wachten om de opgedane kennis toe te passen!

- Everdien van der Leek

Diëtist | Gezondheidswetenschapper| Spreker | Auteur

Soraya liet me inzien dat ik mezelf meer moest laten zien. Hoe ik dat moest doen en dat ik me kon focussen op een paar pijlers om zo meer resultaten te behalen. Soraya wilt met al haar ervaring anderen helpen met hun carrière, hun bedrijf en hun leven. Dat zie je bij haar aan alles. Ze weet heel goed wat ze wil en wat ze kan. Ze neemt je mee in haar wereld en maakt duidelijk hoe je je doel kunt bereiken. Het is fijn met haar samen te werken.

- Lou Marten

Concept architect & Business strateeg

Vaak voelde ik mij schuldig als ik in de ochtend spontaan bedacht dat ik naar het strand wilde. “Ik kan het niet maken naar mijn klanten en naar mijn bedrijf.” – ging dan door mijn hoofd. Als ik dan wel ging voelde ik me schuldig. Als ik dan niet ging dan baalde ik en zat met iets meer tegenzin mijn werk te doen. En was ik de helft zo productief en gaat mijn energieniveau omlaag.

Na een aantal gesprekken met Soraya kwam ik erachter dat een vrij én succesvol leven iets is waarin ik volledig volgens mij eigen voorwaarden kan leven. Zonder concessies en schuldgevoel. Voor mij betekent dat ik kan vrij nemen wanneer ik wil zonder me daar vervelend over te voelen naar wie dan ook én dat ik nog steeds die fijne klantgerichte service waar ik zo 1.000% achter sta kan leveren. Ik dacht altijd dat het een onder het ander zou leiden. En dat je hiervoor een meer dan modaal inkomen moest hebben.

Work hard, feel relaxed gaat niet om een hoog inkomen. Wat je kunt denken als je Soraya op de socials ziet. Het gaat om dat jij keuzes maakt op dagelijkse basis en jouw middelen inzet om een investering te maken in jouw energie en geluk. Zonder de beperking van schuldig voelen of dat je denkt dat je onaardig wordt gevonden.

Oh en als je met Soraya aan de slag gaat, betekent dat veel plannen en vaak ‘aan’ gezet worden met nieuwe ideeën ;).

- Sabine Sabelis

branding • grafische vormgeving • drukwerk • online media

Ik daag je uit om the next level in je leven te bereiken door dit life changing programma te volgen.

Stel jouw nieuwe lifestyle niet langer uit en neem die stap samen met mij.